Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο «έρωτας» της Μέριλ Στριπ για τον Κίγκαν-Μάικλ Κι

Ο «έρωτας» της Μέριλ Στριπ για τον Κίγκαν-Μάικλ Κι

Στην ταινία «The Prom», η Μέριλ Στριπ ως ντίβα του Μπρόντγουεϊ αναπτύσσει μια ερωτική σχέση με έναν διευθυντή λυκείου, τον οποίο υποδύεται ο Κίγκαν-Μάικλ Κι.

Στην ταινία «The Prom», η Μέριλ Στριπ ως ντίβα του Μπρόντγουεϊ αναπτύσσει μια ερωτική σχέση με έναν διευθυντή λυκείου, τον οποίο υποδύεται ο Κίγκαν-Μάικλ Κι.

Σε δηλώσεις της, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε για τη σχέση της μεταξύ των δύο ηρώων της ταινίας; «ήταν πολύ διασκεδαστικό» να τραγουδάμε και να χορεύουμε και να φλερτάρουμε με τον Κι.

«Ήταν σαν αυτό το πράγμα που βλέπεις κάποιον για πολύ καιρό και είσαι λίγο ερωτευμένος μαζί του» αστειεύτηκε η Στριπ, όταν ρωτήθηκε εάν είχαν χημεία μεταξύ τους στα γυρίσματα.

«Το ταλέντο του Κίγκαν είναι τόσο τεράστιο. Είναι αστείος, είναι πανέμορφος και τραγουδάει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Με τον Κι να λέει στην Στριπ: «Θα σε πληρώσω αργότερα Μέριλ», και να συμπληρώνει: «Πραγματικά είναι αυτό το πράγμα, που όταν θαυμάζεις κάποιον για πολύ καιρό από μακριά, κρατάς πάντα μία θέση γι’ αυτόν στην καρδιά σου».

Η ταινία όπως αναφέρει το ΑΠΕ, βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ του 2018 και παίζουν σ’ αυτήν επίσης η Νικόλ Κίντμαν, ο Τζέιμς Κόρντεν και ο Άντριου Ράνελς.

Η ταινία που προβάλλεται από το Netflix βασισμένη στο κριτικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ του 2018, πρωταγωνιστεί ο Στρέπ και ο Κιν μαζί με έναν άλλο θρύλο της οθόνης την Νικόλ Κίντμαν, καθώς και τον Τζέιμς Κορντέν και τον Άντριου Ράνελς. Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός είναι ο Ράιαν Μέρφι.

Το Prom ακολουθεί μια ομάδα από εγωκεντρικούς αστέρες του Μπρόντγουεϊ που πηγαίνουν σε μία μικρή πόλη της Ιντιάνα για να βοηθήσουν ένα κορίτσι που βρίσκεται στην εφηβεία την Έμα, η οποία έχει απαγορευθεί να παραβρεθεί στον ετήσιο χορό του σχολείου γιατί θέλει να πάει με την φίλη της.

Η Τζο Έλεν Πέλμαν έχει τον ρόλο της Έμα, ενώ τον ρόλο της φίλης της Αλίσα κρατάει η Αλίσα ΝτεΜπούς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024