Τα έξυπνα ρολόγια για παιδιά έχουν λιγότερες δυνατότητες, είναι οικονομικά πιο προσιτά και ιδανικά στον τρόπο που φοριούνται διότι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα smartwatch, αυτά είναι αυτόνομες συσκευές και δε βασίζονται στη σύνδεση με τα δεδομένα ενός smartphone.

Είναι γεμάτα με εφαρμογές και παιχνίδια για να διατηρήσουν τα παιδιά απασχολημένα.

Ορισμένα ακόμη έχουν ενσωματωμένες κάμερες για να τραβήξουν selfie και άλλα είναι πλήρεις συσκευές επικοινωνίας που υποστηρίζουν τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα και παρακολούθηση GPS.

Μπορεί κανείς να βρει smartwatch για παιδιά, σε διάφορα χρώματα.

Τι περιλαμβάνουν

Είναι γεμάτα με πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Ανάλογα με το μοντέλο:

Το παιδί σας θα λατρέψει να παίζει με λειτουργίες όπως το ενσωματωμένο πρόγραμμα αλλαγής φωνής και πιθανότατα θα γυρίζει στο σπίτι τραβώντας  φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν συναγερμό, χρονόμετρο, ημερολόγιο, αριθμομηχανή και βηματόμετρο. Είναι ανθεκτικό, εύχρηστο και διασκεδαστικό.

Άλλo smartwatch είναι ένα εκπαιδευτικό χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά που θα χαρούν να λάβουν. Θα τα βοηθήσει να μάθουν πώς να λένε την ώρα και διαθέτει πολλά παιχνίδια για να διασκεδάσουν: ημερολόγιο, χρονόμετρο, λίστα υπενθυμίσεων, ξυπνητήρι και δύο ενσωματωμένες κάμερες για τη λήψη αστείων φωτογραφιών και βίντεο με φίλους.

Υπάρχουν και έξυπνα ρολόγια όμως, που είναι και αρκετά διαφορετικά από τα προηγούμενα. Μπορεί να βρει κανείς ένα smartwatch που αν σπάσει ή χαθεί, είναι εύκολο να αντικατασταθεί.

Τα ρολόγια αυτού του στυλ είναι γεμάτα με  μίνι παιχνίδια, πολλές διαφορετικές οθόνες , συναγερμό, χρονόμετρο και ρολόι – ξυπνητήρι.

Θα διδάξει τα παιδιά να μετράνε, να ξεχωρίζουν συγκεκριμένα σχήματα και να ενισχύσουν διάφορες μαθηματικές δεξιότητες, σύμφωνα με το bestproducts.com και amazon.com.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 20 δολάρια έως 170 δολάρια, ανάλογα με τις εφαρμογές και την ηλικία που απευθύνονται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο