Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gadgets : Ποια είναι τα τρία προϊόντα που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη ;

Gadgets : Ποια είναι τα τρία προϊόντα που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη ;

Όσο προχωράνε τα χρόνια σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο προχωράνε και κύριες αλλαγές σε διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιούμε

Είναι δύσκολο να μείνετε ενημερωμένοι με τον συνεχώς αυξανόμενο, συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό χώρο.

Λοιπόν, εκεί μπαίνουμε: Ερευνούμε τα τελευταία τεχνολογικά gadgets και ενημερώνουμε για νέες κυκλοφορίες και κορυφαία δοκιμασμένα αγαπημένα.

Τα πιο συναρπαστικά προϊόντα της φετινής τεχνολογίας περιλαμβάνουν ρούτερ με δυνατότητα Wi-Fi 6, εντελώς ασύρματα ακουστικά με υπέροχο ήχο και εξίσου φοβερή διάρκεια ζωής μπαταρία, απίστευτα κομψούς φορητούς υπολογιστές που δε χάνουν ισχύ και τις διαθέσιμες λειτουργίες, σύμφωνα με το bestproducts.com.

Ακουστικά

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί κανείς να αξιοποιήσει ένα ζευγάρι ακουστικών. Είτε για να κάνει ενός είδους «ηχομόνωση» στον περιβάλλοντα χώρο του κατά τη διάρκεια ταξιδιού , είτε τέλεια μουσική.

Ως προς το δεύτερο, είναι σημαντικό τα ακουστικά να έχουν καλή ποιότητα ήχου και ειδικά αυτά τα οποία είναι ασύρματα να μη χάνουν τη σύνδεση με τη συσκευή.

Είναι επίσης χρήσιμο να μην υπάρχουν «διαρροές» ήχου από αυτά προς τα έξω, καθώς δε θέλουμε να ακούγεται ότι συζητάμε σε μια κλήση με έναν δικό μας άνθρωπο.

Wi-fi 6

Είναι απαραίτητο για κάθε τοποθεσία. Είτε έχει μικρή έκταση το μέρος που θέλετε να πιάνει δίκτυο, είτε μεγάλη, δεν έχει σημασία καθώς αυτής της γενιάς τα wi-fi ρούτερ βοηθούν στο να έχεις πάντοτε και άμεσα ίντερνετ, χωρίς να διακόπτεται ή να μειώνεται κατά καιρούς η ταχύτητά του.

Laptop

Το κλασικό πρόβλημα που προκύπτει με τα λάπτοπ, έχει να κάνει δυστυχώς με το γεγονός ότι μειώνεται γρήγορα η ζωή της μπαταρίας του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη θεωρούνται και τελείως «φορητοί υπολογιστές».

Φυσικά τα τελευταίας γενιάς λάπτοπ, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να εξυπηρετείται ο ίδιος ο τίτλος τους στην πράξη.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024