Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εσωστρέφεια και φλερτ : Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο ντροπαλός τύπος σε...θέλει

Εσωστρέφεια και φλερτ : Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο ντροπαλός τύπος σε…θέλει

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εξωστρεφείς και κοινωνικοί, οπότε δώσε έμφαση στα εξής

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν την τάση να είναι αρκετά εσωστρεφείς με αποτέλεσμα να γίνεται μια συγκεκριμένου τύπου παρεξήγηση. Ότι δηλαδή δε σε γουστάρουν. Ή ό,τι το φλερτ σου δεν πιάνει στην περίπτωσή τους.

Το θέμα είναι να καταλάβεις την ψυχολογία ενός ανθρώπου που είναι πιο εσωστρεφής και ντροπαλός. Και φυσικά είναι γοητευτικό χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο καθώς διαφέρει από την πλειοψηφία…Δώσε έμφαση στα εξής σύμφωνα με το queen.gr.

Δώσε προσοχή

Ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις τι θυμάται και τι παρατηρεί σε σχέση με σένα. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος ενδιαφέρεται για εμάς, θυμάται ακόμη και την πιο χαζή λεπτομέρεια που μπορεί να του αναφέραμε καιρό πριν.

Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι θυμάται τα πάντα για σένα, παρατηρεί και πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί να μην αφορούν καθόλου εκείνον, αλλά αφορούν εσένα. Ναι, πιθανότατα μία μέρα να ήσουν κάπως πιο χολοσκασμένη κάτι το οποίο και παρατήρησε. Κύριος…

Όταν μιλήσεις για άλλον

Σε περίπτωση που το κάνεις με φυσικότητα, και όχι σαν γκαφατζής, τότε είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει. Μπορεί να αλλάξει κουβέντα, μπορεί να πει κάτι αρνητικό –πάντα με πολύ καλές προθέσεις- για τον εκάστοτε, αλλά μια φορά κανονική συζήτηση δεν πρόκειται να κάνει. Όσο να πεις, είναι ένα δείγμα κι αυτό. Τι; Όχι;

Και οι φίλοι του…

Ε δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους φίλους του. Μήπως τον πειράζουν λίγο παραπάνω όταν είσαι εσύ μπροστά; Μήπως του πετάνε υπονοούμενα;

Βασικά αν δεν έχεις παρατηρήσει τίποτα τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να σε θέλει. Οι φίλοι-και ειδικά οι άντρες-είναι δύσκολο να τιθασεύσουν τη διάθεσή τους για πείραγμα. Λυπάμαι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024