Μπορεί να φταίει ότι είναι ανασφαλείς, μπορεί να εμπιστεύονται δύσκολα κάποιον ή απλά να θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο μιας κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση τα ζώδια αυτά αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στο να ανοιχτούν και να αφήσουν κάποιον να τους πλησιάσει αρκετά ώστε να μάθει πράγματα για εκείνα.

Τα παρακάτω ζώδια σε κάθε περίπτωση θα σε περάσουν από «κόσκινο» πριν που «ναι» σε ένα ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι από τα πιο αγαπητά, ευγενικά και γεμάτα κατανόηση άτομα, αλλά σίγουρα δεν είναι τέλειος.

Παρόλο που η φύση του είναι να προσφέρει πολλή τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα, κατά βάθος είναι πολύ ανασφαλής.

Οι ανασφάλειες και η βαθιά ανησυχία του μήπως τραυματιστεί από μια σχέση, μπορεί να κάνει σύμφωνα με το astrology.gr τον Καρκίνο να καταλήξει σε βιαστικά συμπεράσματα για το υποψήφιο ταίρι του.

Οι πιο έμπειροι Καρκίνοι πάντως, πιθανότατα έχουν «καεί» από τη γενναιοδωρία και την ανοιχτή τους καρδιά στο παρελθόν, οπότε, προκειμένου να μην «την ξαναπατήσουν», δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό να επιδοθούν επιμελώς στις απαιτούμενες έρευνες σχετικά με το άτομό σου.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το να παρακολουθεί κάποιος το άτομο με το οποίο σκοπεύει «να τα φτιάξει» είναι μια προσωπική απόφαση που δεν αφορά απλώς τη διάθεσή του να έχει τον έλεγχο.

Τα καλά νέα είναι πως, για να αποφασίσει κάποιος να προχωρήσει μαζί σου, σημαίνει ότι δεν είναι υπερβολικά επικριτικός σε σχέση με αυτά που ανακάλυψε στην έρευνά του, οπότε ας μην… ιδρώσει και πολύ το αυτί σου.

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί το να βρεθεί εκτεθειμένο ή απροετοίμαστο είναι ο Λέων. Αυτό το εξωστρεφές και χαρισματικό ζώδιο είναι εξαιρετικά επιλεκτικό σε σχέση με το ποιον/ποια θα επιλέξει για να βγει ραντεβού, οπότε σίγουρα θα κάνει την προεργασία του.

Με άλλα λόγια, θα περάσει άπειρες ώρες στο διαδίκτυο για να ανακαλύψει ένα σωρό ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει «τι ρόλο παίζεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γνωστός ως μυστικοπαθής, ευαίσθητος και με έντονα πάθη, ο Σκορπιός υπερηφανεύεται ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Η εμπιστοσύνη ενώ είναι η ανώτερη αξία για τον Σκορπιό, είναι και το κυριότερο πράγμα που δυσκολεύεται να δείξει στους ανθρώπους.

Η σχεδόν μεταφυσική ικανότητά του να αναλύει τα νέα πρόσωπα που γνωρίζει μπορεί να είναι κάπως τρομακτική, αλλά να ξέρεις ότι αν ένας Σκορπιός εμφανιστεί στο πρώτο σας ραντεβού, σημαίνει ότι έχει κάνει την έρευνά του και εσύ έχεις περάσει τις εξετάσεις στο αρχικό τεστ. Εντούτοις, αν η σχέση σας συνεχιστεί, θα υπάρξουν ακόμα πολλά τεστ αφοσίωσης και πίστης οπότε να είσαι έτοιμος/η!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο