Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη : Έρευνα μετά από βίντεο που δείχνει άγριο ξυλοδαρμό εφήβου

Νέα Υόρκη : Έρευνα μετά από βίντεο που δείχνει άγριο ξυλοδαρμό εφήβου

Στα τελευταία πλάνα ο νεαρός έχει οριακά τα μάτια του ανοιχτά, καλυμμένα με βρωμιά και αίμα μαζί με πληγές μώλωπες στο πρόσωπό του

Η επίθεση σε έναν έφηβο από την πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει τραβηχτεί σε βίντεο και γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι συνέβη

Το βίντεο δείχνει ότι ο έφηβος ξυλοκοπήθηκε άγρια και τον πέταξαν έξω από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου.

Το αποτρόπαιο βίντεο δείχνει και ανθρώπους στο δωμάτιο να κλωτσούν το θύμα πριν τον μεταφέρουν σε ένα ανοιχτό παράθυρο και ρίξουν τον νεαρό στο κενό.

Στα τελευταία πλάνα ο νεαρός έχει οριακά τα μάτια του ανοιχτά, καλυμμένα με βρωμιά και αίμα μαζί με πληγές και μώλωπες στο πρόσωπό του.

Το βίντεο κατέληξε να δημοσιευτεί στο Facebook, αν και αρχικά δημοσιεύτηκε στο TikTok την Παρασκευή και έκτοτε έχει διαγραφεί.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Erie επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στο Clarence της Νέας Υόρκης.

Η δήλωση υπονοούσε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ψευδείς αν και επιβεβαίωσε ότι το θύμα «υπέστη τραυματισμό, ζήτησε ιατρική περίθαλψη και απελευθερώθηκε».

«Το προσωπικό του γραφείου του σερίφη μίλησε με το θύμα και την οικογένειά του, καθώς και φωτογράφισε τα τραύματα του θύματος».

«Το Γραφείο του Σερίφη γνωρίζει ένα βίντεο κοινωνικής δικτύωσης και φήμες για το περιστατικό και τους τραυματισμούς του θύματος. Οι αρμόδιοι μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το θύμα υπέστη τραυματισμό, ζήτησε ιατρική περίθαλψη και απελευθερώθηκε. Πολλοί από τους τραυματισμούς που αναφέρονται λεπτομερώς σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι υπερβολικοί ή ακόμη και ψευδείς».

«Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και η έρευνα συνεχίζεται», ανέφερε μια δήλωση του Γραφείου του Σερίφη.

Το Change.org  προσπάθησε να κινητοποιήσει πολίτες για να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 30.000 υπογραφές.

Βίντεο

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024