Τα παρακάτω δώρα είναι ιδανικά όχι μόνο για τους φίλους και τις φίλες που ξέρετε πως τα χρειάζονται, αλλά και για μια ανανέωση στο δικό σας home office.

Εξοπλισμός Internet

Ένα καινούργιο ρούτερ ή ένας ενισχυτής σήματος θα ικανοποιήσει πολύ τον αποδέκτη του δώρου. Ειδικά αν εργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες, περισσότερη ισχύς στο σήμα του Internet θα βοηθήσουν σημαντικά.

Μια σοβαρή webcam ή/και ένα καλό μικρόφωνο

Ίσως το δώρο σας να είναι αφορμή ώστε η φίλη σας να ακολουθήσει καριέρα youtuber!

Εξοπλισμός για ένα καθαρό λάπτοπ

Ειδικά πανάκια, υγρά καθαριστικά, αλλά και κάποιο πρακτικό σκουπάκι που εισχωρεί βαθιά μες στο πληκτορλόγιο και συνδέεται μέσω usb. Μήπως να παίρνατε ένα και για εσάς;

Έξυπνο βραχιόλι

Κυκλοφορούν διάφορα στην αγορά και δεν είναι όλα ακριβά. Υπενθυμίζουν την άσκηση, για να μην ξεχνιόμαστε και με την καθιστική ζωή, μετρούν τους καρδιακούς παλμούς, ενώ έχουν και αρκετές ακόμα ρυθμιζόμενες λειτουργίες. Κομψό και τεχνολογικό μαζί!

Εργαλείο γυμναστικής για τα πόδια

Κάτι σαν αυτό:

Ο φίλος σας μπορεί να κάνει ποδήλατο αθόρυβα κι ωραία ενώ δουλεύει, πράγμα που θα βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, αλλά και την διάθεσή του!

Ζεστός καφές ως την τελευταία γουλιά

Σκεφτείτε τι χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο που εργάζεται σκληρά και καταναλώνει αρκετό καφέ μια κούπα η οποία τον διατηρεί ζεστό. Αυτή η κούπα θα τον κάνει ευτυχισμένο! Μπορεί να κοστίζει σχεδόν 80 ευρώ, αλλά αξίζει πραγματικά. Δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα προς το παρόν.

Ζεστός καφές στην διάρκεια όλου του 8ωρου για τονωτικές γουλιές

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο