Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ωραιότερες εμφανίσεις του 2020 (ναι, υπήρξαν κάποιες)

Οι ωραιότερες εμφανίσεις του 2020 (ναι, υπήρξαν κάποιες)

Ποιά ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα looks της χρονιάς;

Τα κόκκινα χαλιά και οι λαμπερές εκδηλώσεις ήταν σπάνιο θέαμα το 2020, μια χρονιά που άλλωστε που οι περισσότεροι -διάσημοι και μη- μετά βίας ξεμύτησαν από το σπίτι λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά υπήρξαν μερικές αξιομνημόνευτες εμφανίσεις που αξίζει να θυμηθούμε.

Και αν μοιάζει κάπως ρηχό να μιλάμε για ρούχα και εμφανίσεις στο τέλος μιας χρονιάς όπως η φετινή, θυμίζουμε τα λόγια της θρυλικής διευθύντριας της Vogue, Νταϊάνα Βρίλαντ: «Πρέπει να έχεις στυλ. Σε βοηθάει να κατέβεις τις σκάλες. Σε βοηθάει να σηκωθείς το πρωί απ’ το κρεβάτι. Είναι τρόπος ζωής».

H Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ με LOEWE στο Vanity Fair

View this post on Instagram

A post shared by LOEWE (@loewe)

Το μοναδικό κοστούμι που φόρεσε η AOC σε φωτογράφιση της για το περιοδικό Vanity Fair αντιπροσωπεύει τέλεια το στυλ της-επιβλητικό και ταυτόχρονα εκπλεπτυσμένo.

Η Zendaya με Armani Privé στα βραβεία Emmy

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Η Ζendaya έγραψε ιστορία στα φετινά βραβεία Emmy, καθώς έγινε η νεότερη σε ηλικία ηθοποιός που κέρδισε το έπαθλο στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά. Η απονομή έγινε λόγω της πανδημίας στο σπίτι της ηθοποιού, πράγμα που δεν την εμπόδισε να κάνει μια από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις της βραδιάς φορώντας ένα φόρεμα Armani Privé με στραφταλιζέ μπραλέτ που συνδεόταν με μια φουσκωτή πουά φούστα.

Η Lady Gaga με Christopher John Rogers στα VMA

H τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα φετινά VMA και με πολλά εντυπωσιακά outfits και εξίσου εντυπωσιακές μάσκες. Το πράσινο Christopher John Rogers σύνολο που φόρεσε σε συνδυασμό με μια μάσκα με κέρατα ήταν μια από τις πιο αξέχαστες εικόνες της βραδιάς.

Ο Χάρι Στάιλς με Harris Reed στη Vogue

Ήταν ο Χάρι Στάιλς το μεγαλύτερο style icon της χρονιάς; Μάλλον ναι. Και το πρόσφατο εξώφυλλό του για την Vogue το αποδεικνύει. Ο 26χρονος ποζάρε μεταξύ άλλων με φούστα υψηλής ραπτικής μαζί με φράκο και φόντο τους λόφους της αγγλικής ύπαιθρου.

Η Ναόμι με Valentino στη Vogue

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Δεν είναι άγαλμα. Είναι η Ναόμι Κάμπελ με ένα ονειρεμένο φόρεμα Valentino.

Η Τζέιν Φόντα με Michael Kors και Saint Laurent στο περιοδικό Interview

Η 82χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια πόζαρε με κατακόκκινο Michael Kors και πανύψηλες μπότες Saint Laurent για το περιοδικό Interview και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Ντακότα Τζόνσον με Cong Tri στο Jimmy Kimmel Show

Δεν ήταν σε κάποια εκδήλωση αλλά στον κήπο του σπιτιού της απ’ όπου η Ντακότα Τζόνσον έκανε αυτή τη μοναδική εμφάνιση για την εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Ο Lil Nas x με Versace στα βραβεία Grammy

Η εμφάνιση του νεαρού ράπερ με λαμπερό ροζ κοστούμι, harness και διχτυωτή μπλούζα τράβηξε όλα τα βλέμματα στα φετινά βραβεία Grammy.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024