Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Πολυδερόπουλος : «Βίωσα σκληρό bullying για τη δυσλεξία μου»

Νίκος Πολυδερόπουλος : «Βίωσα σκληρό bullying για τη δυσλεξία μου»

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μιλώντας για το bullying που βίωσε ως παιδί, καθώς και το ξύλο που έτρωγε από τους καθηγητές του, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που είχε

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/12) ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς μετέχει στη δημοφιλή σειρά «8 Λέξεις».

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε  για τη συνειδητή απόφασή του να αποκλειστεί στη Γαύδο, για δύο μήνες στην πρώτη καραντίνα, προσπαθώντας να τα βρει με τον εαυτό του και εκτός από τα επαγγελματικά, μίλησε με ειλικρίνεια ειλικρίνεια για το bullying που βίωσε ως παιδί λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής.

«Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε. Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής», πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος για να συνεχίσει:

«Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  ο Νίκος Πολυδερόπουλος:

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024