Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε το ιδανικό φούτερ για τις φετινές γιορτές

Βρήκαμε το ιδανικό φούτερ για τις φετινές γιορτές

Δεν υπάρχει πιο δημοφιλές και άνετο ρούχο από το φούτερ

Δεν υπάρχει πιο δημοφιλές και άνετο ρούχο από το φούτερ

Το «ταπεινό» φούτερ έχει ξαναγεννηθεί ως υψηλή τάση στη μόδα για άνδρες και γυναίκες, εμφανίζεται τακτικά σε κορυφαίες πασαρέλες και πωλείται με συνέπεια σε πολυτελείς λιανοπωλητές παγκοσμίως.

Αν νομίζετε ότι τα φούτερ είναι μόνο για την γυμναστική τότε γελιέστε!

Δεν υπάρχουν πολλά είδη ενδυμάτων που μπορούν να επιτύχουν τόση ευελιξία από ένα απογευματινό περίπατο στην πόλη μέχρι έναν ατελείωτο μαραθώνιο Netflix στον καναπέ, το αγαπημένο σας ρούχο δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Η άνοδος του φούτερ, στις μετοχές της μόδας, επιβεβαιώθηκε με το επικό «Sci-Fi» του Nicolas Ghesquière για τον Balenciaga και το κλασσικό hoodie με το κεφάλι του ροτβάιλερ από τον Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy, που έγινε ίσως το σήμα – κατατεθέν του διάσημου γαλλικού οίκου για εκείνη την χρονιά, η τιμή τους ήταν ενδεικτική της φήμης τους.

Πρόκειται για μια νέα «φυλή» εξαιρετικά μοντέρνων μπλουζών που είναι άλλοτε κεντημένα (Carven), σατέν (Jason Wu), με μοτίβο python (Reed Krakoff), μπαμπού-τυπωμένο (Balmain) και μεγαλόπρεπα βελούδινα (Lanvin). Για να μην αναφέρουμε τον κεντημένο Πύργο του Άιφελ του Kenzo, την κεφαλή της τίγρης και τις μπλούζες με τα κύματα του Hokusai. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι συμπεριέλαβαν το κλασσικό κομμάτι στην σειρά τους.

Το ίδιο σκέφτηκε και ο ελληνικός οίκος υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti δημιουργώντας ένα φούτερ ιδανικό για άνδρες και γυναίκες.

«Το φούτερ είναι η επιτομή του streetwear», λέει ο σχεδιαστής μόδας Gordon Richardson, πρώην δημιουργικός διευθυντής του Topman. «Αυτό που ξεκίνησε ως τάση στη δεκαετία του 1990 έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο λόγω της ευελιξίας και της άνεσής του».

Μήπως το hoodie είναι το πιο έξυπνο ρούχο στην ντουλάπα σας;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024