Νέο τραγούδι από την Γιάννα Βασιλείου: Αξίζει να ζούμε το «Τώρα»
Η Γιάννα Βασιλείου, η χαρισματική νέα δημιουργός και ερμηνεύτρια, παρουσιάζει το νέο της single «Τώρα», σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Μπαλογιάννη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen
Η Γιάννα Βασιλείου, η χαρισματική νέα δημιουργός και ερμηνεύτρια, παρουσιάζει το νέο της single «Τώρα», σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Μπαλογιάννη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
Στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, η Γιάννα βρίσκει καταφύγιο στη μουσική, ηχογραφεί τα τραγούδια του επόμενου άλμπουμ της και κυκλοφορεί λίγο πριν τις γιορτές ένα τραγούδι που υμνεί την αξία της στιγμής, ειδικά τώρα που η ζωή πιο πολύ από ποτέ μας υπενθυμίζει ότι αξίζει να ζούμε για το «Τώρα».
«Πόσο γρήγορα περνάμε από τη βοή στη σιωπή. Από την πληρότητα στη μοναξιά. Από τη σιγουριά στην αβεβαιότητα. Αυτό είναι ένα τραγούδι για το ασταθές και το μεταβλητό της ζωής. Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την παρούσα στιγμή. Η αλλόκοτη αυτή εποχή, ίσως ήρθε και για να μας θυμίσει οτι αναζητώντας διαρκώς το ιδανικό, ξεχνάμε να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για το Τώρα μας» αναφέρει η ίδια.
CREDITS
Μουσική – Στίχοι: Δημήτρης Μπαλογιάννης
Επιμέλεια Παραγωγής: Λευτέρης Παπαδάκης
Ενορχήστρωση: Θωμάς Κωνσταντίνου
Sound Producer/Programming: Γιώργος Κωστελέτος
Κιθάρες: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Μίξη: Μιχάλης Σκαράκης @ Studio 133
Mastering: Νάσος Νομικός @ VU Productions Mastering Studio
- Χερσόνησος Ηρακλείου: Συνελήφθη 30χρονος για αρπαγή ανήλικης από την Αθήνα
- Βενιζέλος: Η υποκλοπή του κύρους των θεσμών ο απολογισμός της 7ετίας Μητσοτάκη
- Επιμένουν στη Σενεγάλη: Η ομοσπονδία έραψε και δεύτερο αστέρι στη φανέλα για το Copa Africa!
- Η Ρωσία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι πλημμύρες σαρώνουν την περιοχή Νταγκεστάν
- Super League 2: Καλαμάτα – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ για το Super Cup
- Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου





