Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Google : Εκτός λειτουργίας το YouTube και το Gmail

Google : Εκτός λειτουργίας το YouTube και το Gmail

Μήνυμα σφάλματος στις υπηρεσίες της Google

Προβλήματα στη λειτουργία υπηρεσιών της Google αναφέρουν το μεσημέρι της Δευτέρας χρήστες στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες.

Οι διευθύνσεις του YouTube και του Gmail εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος, ενώ προβλήματα αναφέρονται και στη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης της Google.

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται επίσης το Play Store, το Google Maps, η διαφημιστική πλατφόρμα Google Ads και η υπηρεσία Google Analytics.

Σύμφωνα με το DownDetector, υπηρεσία που παρακολουθεί προβλήματα σύνδεσης σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους, το σφάλμα που εμφανίστηκε στις 14.00 ώρα Ελλάδας επηρεάζει χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 47.000 χρήστες έχουν αναφέρει ότι αδυνατούν να συνδεθούν στο YouTube και πάνω από 23.000 ανέφεραν αδυναμία πρόσβασης στο Gmail.

«Είμαστε ενήμεροι ότι πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα στην πρόσβαση στo YouTube -η ομάδα μας έχει ενημερωθεί και το εξετάζει» αναφέρει η YouTube στον λογαριασμό της στο Twitter. «Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα» λέει.

Πάντως το Google Workspace Status Dashboard, ένα εργαλείο που ενημερώνει για προβλήματα σε εφαρμογές της Google, δείχνει ότι όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας λειτουργούν κανονικά.

Περισσότερα σε λίγο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024