Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάολο Ρόσι : Λήστεψαν το σπίτι του την ώρα της κηδείας του

Πάολο Ρόσι : Λήστεψαν το σπίτι του την ώρα της κηδείας του

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι διαρρήκτες έκλεψαν κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ένα ρολόι που φορούσε ο Ρόσι, και περίπου 100 ευρώ σε μετρητά

Την ώρα που η Ιταλία αποχαιρετούσε τον Πάολο Ρόσι στον καθεδρικό ναό της Βιτσέντσα, θρασύτατοι κακοποιοί έκαναν διάρρηξη στη βίλα του στην κωμόπολη Μπουτσίνε, στην Τοσκάνη, προκαλώντας ζημιές και αφαιρώντας πολύτιμα αντικείμενα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι διαρρήκτες έκλεψαν κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ένα ρολόι που φορούσε ο Ρόσι, και περίπου 100 ευρώ σε μετρητά, φαίνεται όμως πως δεν βρήκαν και ευτυχώς δεν πείραξαν αντικείμενα μεγάλης αξίας που έχουν σχέση με την λαμπρή καριέρα του, δηλαδή κύπελλα, μετάλλια και άλλα ενθύμια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρόσι έγινε εθνικός ήρωας στην Ιταλία πρωταγωνιστώντας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1982, ενώ είχε κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια και πρωταθλήματα Ιταλίας με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Ένας γείτονας αντιλήφθηκε λίγο αργότερα τη διάρρηξη, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η χήρα του Ρόσι, Φεντερίκα, ενημερώθηκε την ώρα που επέστρεφε από την κηδεία μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και πέρασε όλη την υπόλοιπη μέρα της καταμετρώντας ζημιές και απώλειες στο σπίτι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024