Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαλωθιά» του ΟΦΗ (1-0)

«Μπαλωθιά» του ΟΦΗ (1-0)

Ο Σπαρβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό (1-0) σε ένα κακό ματς επί της ΑΕΛ που ζορίζεται όλο και περισσότερο.

Ο ΟΦΗ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας με 1-0, με το αυτογκόλ του Σπαρβ να κρίνει την αναμέτρηση. Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε τρεις πολύτιμους ενώ από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλοί παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, καθώς τόσο η ΑΕΛ, όσο και ο ΟΦΗ ξεκίνησαν διαβάζοντας το παιχνίδι του αντιπάλου… Η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, και ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να ανεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να στέλνουν το πρώτο «μήνυμα» με ένα σουτ του Γιαννούλη το οποίο πέρασε αρκετά άουτ…

Έπρεπε να περάσουν 25 λεπτά ώστε να δούμε την πρώτη κλασική ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Σαρδινέρο έκανε μια κούρσα περίπου 30 μέτρων, βρέθηκε τετ α τετ με τον Νάγκι, ωστόσο το πλασέ του κατέληξε δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΛ χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με την κεφαλιά του Πινακά να καταλήγει χωρίς κίνδυνο στα χέρια του Σωτηρίου. Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με τον ΟΦΗ πάντως να εμφανίζεται πιο δυνατός στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, καθώς ο ΟΦΗ συνέχισε να πατάει καλύτερα. Οι κρητικοί απείλησαν ξανά, με τον Νάγκι να βγάζει σε κόρνερ το πολύ δυνατό σουτ του Στάικου.

Το γκολ «μύριζε» για τον ΟΦΗ και δεν άργησε να έρθει… Ο Λυμπεράκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπαρβ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν δίκαια το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί ούτε μετά το γκολ που δέχτηκαν, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει να κυριαρχεί στο γήπεδο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του προωθημένου Διαμαντή να περνάει για λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ κράτησε το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, παίρνοντας μια πολύ σημαντική στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ.

Με το «τρίποντο» αυτό ο ΟΦΗ έφτασε τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην επικίνδυνη ζώνη με 6 βαθμούς παρέμεινε η 13η ΑΕΛ που ζορίζεται όλο και περισσότερο…

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος(64′ Γλυνός), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς(80′ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς(56′ Τρούγιτς), Ντουρμισάι(56′ Γιουνές), Πλατέλλας

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης(88′ Κοροβέσης), Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Μπαλόγιαννης(78′ Γιάννου), Σαρδινέρο

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024