Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Με το καινούργιο «Δεν φοβήθηκα» ξεκίνησε η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Σπίτι με το MEGA: Με το καινούργιο «Δεν φοβήθηκα» ξεκίνησε η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Ερωτικός αλλά και με ροκ διάθεση ξεκίνησε τη μουσική βραδιά στο MEGA ο Στέλιος Ρόκκος.

O ανατρεπτικός καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το MEGA» μια μουσική βραδιά με καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Η βραδιά ξεκίνησε από το πιο πρόσφατο «Δεν φοβήθηκα», τη νέα του μεγάλη επιτυχία που κυκλοφορεί από την Panik Platinum ο Ρόκκος.

Το «Δεν φοβήθηκα» είναι μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, σε μουσική και στίχου του ίδιου,  γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας των προηγούμενων μηνών και μέσα από αυτήν κάνει μια κατάθεση ψυχής για την αγάπη.

Ο τραγουδοποιός μετράει ήδη 30 χρόνια στη μουσική και έχει τραγουδήσει δεκάδες επιτυχία σε δική του μουσική και στίχους αλλά και άλλων καταξιωμένων συναδέλφων του.

«H εκπομπή σήμερα έχει οδηγίες χρήσης. Θέλω να βάλετε τέρμα τις τηλεοράσεις σας και να περάσετε καλά, όσο θα περάσουμε και εμείς εδώ με τα φιλαράκια μου, που χαίρομαι πολύ που τα ξαναβλέπω μετά από καιρό.

Θα παίξουμε πολύ ωραία τραγούδια, υπάρχουν ωραίοι φίλοι που θα τραγουδήσουν μαζί μου. Χαλαρώστε και απολαύστε το». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε το κοινό ο Στέλιος Ρόκκος και ξεκίνησε το μοναδικό του πρόγραμμα.

Από το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια», το «Έμεινα εδώ» αλλά και το «Έτσι αγαπάω εγώ» ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε σε όλη του την πορεία.

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.  Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024