Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Παντελίδης : Νέα ανατρεπτικά δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο

Παντελής Παντελίδης : Νέα ανατρεπτικά δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο

Συνέχεια στις αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα αρχικά στοιχεία γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σχεδόν πριν από πέντε χρόνια

Συνέχεια στις αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα αρχικά στοιχεία γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σχεδόν πριν από πέντε χρόνια.

Το μοιραίο τροχαίο

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο του, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα, καθώς έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή, αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα, της 30χρονης Μίνας Αρναούτη και της 20χρονης Φρόσως Κυριάκου.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας:

«Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Τα νέα στοιχεία – «Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω»

Μια κατάθεση που δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, από έναν 50χρονο σερβιτόρο στο σπίτι της Γλυφάδας, όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο Παντελής Παντελίδης και φεύγοντας βγήκε τραγικό θάνατο στο Ελληνικό, εξετάζεται από την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με το protothema.gr στην συγκεκριμένη κατάθεση, που έδωσε ο 50χρονος σερβιτόρος αναφέρει:

«Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού.

Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω» είπε ο 50χρονος ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση του να καταθέσει είπε ότι «Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Την ίδια ώρα, η πλευρά της νεαρής Φρόσως Κυριάκου αναμένεται μέχρι την Τρίτη το πρωί να καταθέσει στην Εισαγγελία υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα αντικρούει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα δίνει τη δική της εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα αναμένουν να δουν αν η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024