Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο με φωτογραφίες gay ζευγαριών του 19ου αιώνα κάνει θραύση παγκοσμίως

Βιβλίο με φωτογραφίες gay ζευγαριών του 19ου αιώνα κάνει θραύση παγκοσμίως

Δείτε πώς δημιουργήθηκε το "Loving: A Photographic History of Men in Love 1850s–1950s" και τι θα κερδίσετε αγοράζοντάς το.

Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών από τον 19ο αιώνα μέχρι τα μέσα του 20ου. Φαίνεται πως συνελέχθησαν κατά λάθος ή μάλλον, κατά τύχη, από ένα ζευγάρι Αμερικανών, που ταξίδευε σε όλον τον κόσμο.

Στην αρχή είχαν βρει μία, μετά άλλη μία και, μέχρι που έγιναν τρεις, πίστευαν ότι είναι μοναδικές περιπτώσεις και ότι δεν υπάρχουν άλλες. Ο λόγος; Απεικονίζουν άντρες με σχέση εμφανώς βαθύτερη από απλώς φιλική. Σε κάποιες, φιλιούνται ή χορεύουν λη αγκαλιάζονται ή είναι ξαπλωμένοι στο ίδιο κρεβάτι.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 5 Continents και η αγορά του θα εξασφαλίσει την χρηματοδότηση εκθέσεων στη Νέα Υόρκη και την Φρανκφούρτη μέχρι στιγμής που θέλουν να οργανώσουν οι Hugh Nini and Neal Treadwell, το ζευγάρι των συλλεκτών. Φυσικά, όποιος προμηθευτεί το βιβλίο, θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στις εκθέσεις αυτές. Μόνο 1.000 αντίτυπα κυκλοφορούν μέχρι στιγμής και είναι συλλεκτικά. Τα προμηθεύεστε σε διάφορες τιμές, εν είδει «ελεύθερης συνεισφοράς», η οποία βέβαια ξεκινούσε από τα 100 δολλάρια και, πλέον, από τα 150.

Cowboy Dance ‘Stag’, October 1910

Πολλές φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σαν «στα κρυφά» για να μην γίνουν αντιληπτοί οι εραστές ή είναι τραβηγμένες σε άλλο πλαίσιο, όπου όμως, αποκαλύπτεται η μεταξύ τους οικειότητα

Χωρίς λεζάντα.

Δείτε τους ίδιους τους δημιουργούς του βιβλίου να εξηγούν πώς ξεκίνησε αυτό το ταξίδι της συγκέντρωσης εικόνων να γίνει συλλογική υπόθεση και, τώρα, να κοσμεί ήδη λίγο λιγότερα από 1000 σπίτια σε όλον τον κόσμο.

Εκατοντάδες άνθρωποι το έχουν προμηθευτεί από τότε που κυκλοφόρησε, δηλαδή δύο μήνες πριν, ενώ τώρα όσοι το θέλουν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων πρέπει να προλάβουν να το παραγγείλουν μέχρι τις 12 του Δεκέμβρη.

*****FOLLOW us on instagram @lovingbynealandhugh !****

LOVING is on its way! And will be available for the world…

Δημοσιεύτηκε από Loving: A Photographic History στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από τον Guardian.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024