Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jonathan Van Ness:

Jonathan Van Ness: «Η ζωή μου είναι καλύτερη χάρη στα ζώα»

Είναι η χαρά της ζωής και το απαράμιλλο στιλ του τον ξεχωρίζει. Αυτήν την φορά, όμως, ο...θορυβώδης hair stylist απασχολεί λόγω της αγάπης του για τα ζώα.

Ο γνωστός hair stylist Jonathan Van Ness που έγινε πασίγνωστος μέσω του project Queer Eye, είναι υπερήφανος «μπαμπάς» ενός σκύλου, του Pablo και τεσσάρων γατιών, που ονομάζονται Harry, Larry, Liza, Matilda και Genevieve.

Με ένα πρόσφατο post του στο Instagram βροντοφώναξε για ακόμα μία φορά ότι λατρεύει να υιοθετεί και να φροντίζει ζώα.

Στην αρχή είχε μόνο μια γάτα, ύστερα όμως ακολούθησε ο Palo (πολύ πρόσφατα, φέτος το καλοκαίρι) και οι άλλες τρεις γάτες.

Όπως λέει ο ίδιος «τα ζώα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανακάλυψη και αποκάλυψη του εαυτού μου εκεύ μετά τα είκοσί μου χρόνια, με βοήθησαν να βρω τον δρόμο μου».

«Η ζωή μου έχει γίνει καλύτερη χάρη στα ζώα. Απλώς τα αγαπώ!», προσθέτει ο Van Ness και φυσικά προτρέπει να σώσουμε όσα ζώα μπορούμε ο καθένας από τον δρόμο και να τους δώσουμε μια θέση στο σπίτι και την οικογένειά μας. Αν δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε, μπορούμε πάντα να βοηθήσουμε οικονομικά οργανώσεις και ανθρώπους που το κάνουν.

Οι χιλιάδες followers του Jonathan οδήγησαν μεγάλη εταιρεία τροφών για κατοικίδια να του προτείνει συνεργασία και εκείνος δέχτηκε. Έτσι, όσοι τον ακολουθούν πήραν ιδέες για το τι δώρα μπορούν να κάνουν στους τετράποδους φίλους τους για να τους δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024