Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέλιος Ρόκος μιλάει για τη μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA», την Λήμνο και τα τέσσερα παιδιά του

Ο Στέλιος Ρόκος μιλάει για τη μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA», την Λήμνο και τα τέσσερα παιδιά του

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, λίγες ημέρες πριν τη μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, λίγες ημέρες πριν τη μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο απόλυτος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Από το «Έτσι αγαπάω εγώ» και το αγαπημένο « Έμεινα εδώ» ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας για να έρθει μέχρι το σήμερα, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν φοβήθηκα».

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.  Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

«Στο νησί, στη Λήμνο είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Ευτυχώς είχαμε λίγα κρούσματα. Η καθημερινότητά μας είναι ίδια. Δεν κλειστήκαμε σε ένα σπίτι ώστε να ζοριστούμε. Όπως ζούσαμε με τη γυναίκα μου, Λελέ, έτσι ζούμε και τώρα. Το σπίτι μας είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Η Λελέ έχει 34 ζωάκια που τα λέει παιδιά. Γάτες, σκύλους. Τα αγαπώ τα ζώα αλλά η Λελέ είναι υπερβολική. Αν της βάλεις το πιστόλι στο κεφάλι και της πεις να διαλέξει εμένα ή αυτά, θα διάλεγε αυτά», ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλώντας για την καθημερινότητά του την περίοδο του κοροναϊού.

«Το τελευταίο μου τραγούδι ‘Δεν φοβήθηκα’ είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και προσέχουμε και φοβόμαστε μην είμαστε ο λόγος που θα πάθουν κακό. Πολλά μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Η δουλειά και το ότι είμαι όπου να ‘ναι. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Έχω τέσσερα παιδιά. Η μόνη που είναι ακόμα παιδί είναι η Μέλια. Τώρα δεν με χρειάζονται. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο. Δε θα τολμούσα να κάνω άλλο παιδί. Η Λελέ δεν με καταπιέζει για ένα παιδί. Ίσα ίσα. Αν της το πω για αστείο θα γίνει χαμός», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, ο ίδιος είπε ότι «Δουλεύοντας ερχόμουν στην επιφάνεια όταν ήμουν δύσκολα. Δεν ένιωθα ότι βυθιζόμουν. Συνειδητά έφυγα κάποιες φορές. Είχαμε φοβερή επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή και μπήκα σε ένα καΐκι και έφυγα για 6 χρόνια».

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε και για τη «δική μας» Δανάη, αποκαλύπτοντας το πώς είχαν γνωριστεί πριν από πολλά χρόνια, ενώ μίλησε και για τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Το μεγάλο όπλο της Βίκυς είναι να είναι ο αρχηγός της παρέας και να την αγαπούν όλοι. Της είχα προτείνει να έρθει δημόσιες σχέσεις στην εταιρία που ήμουν. Το ”Σμαράγδια και ρουμπίνια” το κάναμε μαζί», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024