Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιδιά, o Άγιος Βασίλης δεν έχει κοροναϊό, φέρνει και φέτος δώρα

Παιδιά, o Άγιος Βασίλης δεν έχει κοροναϊό, φέρνει και φέτος δώρα

Την ανησυχία των παιδιών για τον αν θα λάβουν και φέτος δώρα επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις αρμοδίων σε όλο τον κόσμο

Λίγο η καραντίνα, λίγο η απαγόρευση της κυκλοφορίας, λίγο οι μάσκες, λίγο η τήρηση αποστάσεων φαίνεται ότι προβληματίζουν τα μικρά παιδιά για το αν θα φέρει δώρα φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Τα παιδιά ξέρουν ότι ο Άγιος Βασίλης είναι υπεράνθρωπος: μέσα σε μία και μόνο νύχτα πετάει σε όλον τον πλανήτη, παραδίδει εκατομμύρια παιχνίδια και τρώει τόνους γλυκά.

Πολλά παιδιά έχουν ξεκινήσει να γράφουν γράμματα, ωστόσο, σκέφτονται αν τελικά ο Άγιος Βασίλης θα έρθει φέτος λόγω κοροναϊού.

Άπαντες διαβεβαιώνουν τα παιδιά ότι ο αγαπημένος τους φέτος θα έρθει με μάσκα στη γενειάδα και θα τηρήσει τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό.

Τα δώρα θα τα λάβουν στην ώρα τους και δεν χρειάζεται να αγωνιούν.

Ας ξεκινήσουμε με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η πανδημία του κοροναϊού δεν θα σταματήσει τον Άγιο Βασίλη και θα καταφέρει να παραδώσει τα δώρα του στα παιδιά.

Ο Τζόνσον έδωσε αυτή τη διευκρίνιση μετά την επιστολή που έλαβε από ένα 8χρονο αγόρι, τον Μόντι, ο οποίος του έγραψε για να τον ρωτήσει αν ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να παραδώσει φέτος τα δώρα του.

Στο χειρόγραφο μήνυμά του ο Μόντι ρώτησε τη βρετανική κυβέρνηση αν έχει σκεφτεί το θέμα του Άγιου Βασίλη και της ετήσιας επίσκεψής του στα παιδιά: «Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μήπως εσείς και οι επιστήμονες μπορείτε να μιλήσετε για αυτό;», ρωτούσε ο 8χρονος.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανήρτησε την επιστολή του Μόντι στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μαζί με την απάντησή του.

«Έχω πάρει τηλέφωνο στον Βόρειο Πόλο και μπορώ να σου πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος και ανυπομονεί να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι», επεσήμανε.

Και στην Ιταλία φαίνεται ότι αγωνιούν τα παιδιά ότι θα μείνουν χωρίς δώρα φέτος.

Ο Άγιος Βασίλης φοράει μάσκα και μπορεί να ταξιδέψει παντού στον κόσμο, με ειδική άδεια, γράφει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας στο Facebook.

«Ο Άι Βασίλης με διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη λάβει άδεια διεθνούς μετακίνησης: μπορεί να ταξιδέψει παντού και να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου», έγραψε ο Τζουζέπε Κόντε απαντώντας σε ένα αγόρι, τον 5χρονο Τομάσο, ο οποίος τον παρακάλεσε να μην επιβάλει καραντίνα στον «Μπάμπο Νατάλε».

«Μου επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί πάντα μάσκα και τηρεί τις αποστάσεις για να προστατευτεί ο ίδιος και να προστατεύσει όλους τους ανθρώπους που συναντά», πρόσθεσε ο Κόντε.

Qualche giorno fa ho ricevuto questa lettera da parte di Tommaso, un bimbo di 5 anni di Cesano Maderno, il quale mi ha…

Δημοσιεύτηκε από Giuseppe Conte στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Ακόμη και ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, καθησύχασε τα τρομοκρατημένα μικρά λέγοντας πώς ο Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν φέρνει μαζί του τον κοροναϊό.

Ο Δρ. Άντονι Φαούτσι, έχει επαινεθεί ως ο πιο διάσημος γιατρός στην Αμερική και ο άνθρωπος του οποίου η συμπόνια και η ηρεμία βοήθησαν τις ΗΠΑ να κάνουν τα κατά τα άλλα αδύνατα βήματα στην αντιμετώπιση μιας κρίσης δημόσιας υγείας.

Σε μια νέα του δήλωση αυτή τη φορά έρχεται να καθησυχάσει τα μικρά παιδιά, που φοβούνται πως φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης μπορεί να πέσει κι αυτός θύμα της COVID-19.

«Ο Άγιος Βασίλης εξαιρείται από όλα αυτά γιατί ο Άγιος, από όλα τα καλά που έχει, έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα» δήλωσε ο Φάουτσι στην USA TODAY.

Επίσης, η ιρλανδική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι ο Άγιος Βασίλης είναι ένας απαραίτητος εργαζόμενος, ο οποίος δεν μπορεί να έχει περιορισμούς στο λειτούργημά του.

Ο υπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε την απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης προς τον λαό σε μια κίνηση που θα φέρει ανακούφιση και χαρά από παιδιά σε όλη τη χώρα και είπε ότι ο Άγιος Βασίλης ζήτησε άδεια να πετάξει στην Ιρλανδία την Παραμονή των Χριστουγέννων και ότι η ιρλανδική κυβέρνηση ενέκρινε τα ταξιδιωτικά του σχέδια.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024