Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ιδιοκτήτης μπαρ της Μαδρίτης για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της καραντίνας.

Ο ιδιοκτήτης του ELminiBAR, Nacho Bustos απευθύνθηκε στους πελάτες του τον Οκτώβριο, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν οικονομικά ώστε να μπορέσει να επιβιώσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Έτσι, τους ζήτησε να προπληρώσουν τα ποτά ή τα φαγητά τους, δημιουργώντας ένα «πορτοφόλι» στο ταμείο του καταστήματος, το οποίο θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν όταν επαναλειτουργήσουν πάλι τα μπαρ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Στο κάλεσμά του, ανταποκρίθηκαν περίπου 400 πιστοί θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι προπλήρωσαν ποτά και φαγητά αξίας 40.000 ευρώ, τα οποία θα απολαύσουν μετά την άρση του lockdown.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Nacho Bustos, σημείωσε ότι «δημιουργήθηκε μία λίστα με τις πληρωμές και οι πελάτες το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να δώσουν στον σερβιτόρο τον αριθμό του τηλεφώνου τους, ώστε να συμψηφιστεί η προπληρωμή τους με τον λογαριασμό που θα κάνουν την ημέρα που θα επισκεφθούν το μπαρ».

Από την πλευρά του, ένας από τους θαμώνες του καταστήματος τόνισε: «Βοηθάς τον γείτονά σου, το φίλο σου, τους κατοίκους της γειτονιάς σου ή της πόλης σου. Βοηθάς για να σώσεις επιχειρήσεις και παράλληλα πολλές οικογένειες, οπότε βοηθάς αρκετά».

Ο Nacho Bustos για να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν, θα προσφέρει και δώρα όπως μπουκάλια κρασιού και μάσκες με το λόγοτυπο του καταστήματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο