Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία : Οικογένεια βρήκε ένα… κοάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Αυστραλία : Οικογένεια βρήκε ένα… κοάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Άλλη μια ιστορία αυστραλιανής τρέλας

Ό,τι και αν έχετε κρεμάσει φέτος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, το βέβαιο είναι ότι η οικογένεια Μακόρμικ, που ζει στην Αυστραλία, σας έχει ξεπεράσει σε πρωτοτυπία.

Αν και το πλαστικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έμοιαζε, αρχικά, να ξεφεύγει και πολύ από τα πατροπαράδοτα, ένας απρόσμενος επισκέπτης, είχε άλλα σχέδια.

Το βράδυ της Τετάρτης, η 16χρονη Τάιλα Μακόρμικ ήταν το τελευταίο μέλος της οικογένειας που έφυγε από το σπίτι, περίπου στις 3 το πρωί.


Πριν κλείσει την πόρτα, έλεγξε ότι ο σκύλος είχε μπει μέσα, ότι οι πόρτες ήταν κλειστές και ότι τα φώτα είχαν σβήσει.

Όταν, όμως, ολόκληρη η οικογένεια Μακόρμικ επέστρεψε, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τεράστια έκπληξη: Ένα νεαρό κοαλά είχε αναλάβει ρόλο… στολιδιού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

«Νομίζω ότι ο σκύλος έτρεξε κατευθείαν προς το δέντρο και άρχισε να το μυρίζει, και η μαμά μου θεώρησε ότι αυτό ήταν κάπως παράξενο», δήλωσε η Τάιλα στον Guardian.

«Υπήρχε ακαταστασία στο σαλόνι. Κοίταξε στο δέντρο και είδε ένα κοάλα. Ήταν μπλεγμένο μέσα στα φωτάκια. Ήταν ένα παλιό, ψεύτικο δέντρο, όμως κατάφερε να φάει τα φύλλα του. την είδα να μασουλάει μερικά, όμως σταμάτησε όταν κατάλαβε ότι ήταν πλαστικά».

Η μητέρα της, Αμάντα Μακόρμικ εξηγεί ότι το θέαμα τη σόκαρε.

@mcqueen1004gotta love coming home and finding a koala in your christmas tree.. wtf #australia #koala

♬ stayin alive x poouussyy talk – DJ Lilli


«Σκέφτηκα: Πρόκειται για κάποιου είδους αστείο; Νόμιζα ότι ένα από τα παιδιά μου έβαλε εκεί ένα λούτρινο ή κάτι τέτοιο, όμως όχι, ήταν ζωντανό», λέει.

«Έχουμε ξαναβρεί στα δέντρα του κήπου μας, όχι όμως και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο σπίτι. Πρέπει να σύρθηκε μέσα όταν οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ήταν στο σπίτι μας τουλάχιστον επί τρεις ώρες».

Όπως αναφέρει, το καταφύγιο για κοάλα που κάλεσαν για βοήθεια, αρχικά δεν τους πίστευε.

Η ομάδα διάσωσης έβγαλε το κοάλα από τη… δύσκολη θέση του, όμως όχι πριν το μικρό ζωάκι «βαφτιστεί» με το όνομα Δάφνη από τα μέλη της οικογένειας.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει χαμό στα social media και τόσο η «Δάφνη», που υπολογίζεται ότι είναι τριών έως τεσσάρων ετών, όσο και το… χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μακόρμικ έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024