Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Transgeder 19χρονη εξομολογείται: Με λένε ψεύτρα όταν λέω πως είμαι διεμφυλική

Transgeder 19χρονη εξομολογείται: Με λένε ψεύτρα όταν λέω πως είμαι διεμφυλική

Η εντυπωσιακή 19χρονη Νορβηγίδα, Έμα Έλινκσεν έχει δημόσια δηλώσει πως είναι διεμφυλική, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος την κατηγορεί πως λέει ψέματα.

Η εντυπωσιακή 19χρονη Νορβηγίδα, Έμα Έλινκσεν (Emma Ellingsen),  έχει δημόσια δηλώσει πως είναι διεμφυλική, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος την κατηγορεί πως λέει ψέματα.

Αστέρι των social media ήταν από την πρώτη στιγμή, είδε ωστόσο τον κόσμο που την ακολουθεί να εκτοξεύεται το 2017, όταν αποκάλυψε πως είναι transgender.

Η 19χρονη Έμα είναι «τόσο θηλυκή και όμορφη», όπως της λέει ο κόσμος, που «αποκλείεται να μην έχει γεννηθεί γυναίκα».

Η νεαρή ξανθιά καλλονή από την Νορβηγία αποφάσισε να ωστόσο να μιλήσει για την δική της εμπειρία ως προς την διεμφυλική της ταυτότητα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψε ότι κάποιοι άνθρωποι την έχουν κατηγορήσει ότι λέει ψέματα πως είναι transgender, λόγω της θηλυκής της εμφάνισης, επιμένοντας ότι «δεν δείχνει trans».

Το 19χρονο μοντέλο και influencer εξήγησε στο βίντεό της ότι συχνά λαμβάνει για την εμφάνισή της σχόλια όπως:

«Δεν πιστεύω ότι είσαι διεμφυλική» και «Ουάου, δεν δείχνεις καθόλου trans», κάτι που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για την ίδια.

Για να αποδείξει μάλιστα πως είναι κι εκείνη διεμφυλική, αναγκάστηκε να μοιραστεί εικόνες από την πλαστική στο στήθος της, αποκαλύπτοντας πως είναι έτοιμη να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Το μοντέλο από τη Νορβηγία επιμένει πως ο κόσμος την κατηγορεί ότι λέει ψέματα, καθώς μοιάζει πολύ θηλυκή.

«Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν μια εικόνα στο μυαλό τους για το πώς πρέπει να δείχνει ένα trans άτομο… Θέλω απλά να πω στον κόσμο ότι το να είσαι διεμφυλικός δεν είναι look. Δεν είναι πρόσωπο. Δεν έχουν όλα τα trans άτομα την ίδια εμφάνιση κι αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος» αναφέρει μεταξύ άλλων

https://www.youtube.com/watch?v=437k3pwNNQc

Όπως έχει εξηγήσει η 19χρονη Έμα, σε όλη της ζωή γνώριζε ότι το βιολογικό της φύλο δεν της ταίριαζε, ωστόσο η πρώτη φορά που κατάλαβε τι σημαίνει trans ήταν στα 7-8 της χρόνια, όταν είδε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ.

«Μπορούσα να ταυτιστώ με τους ανθρώπους που έβλεπα στην οθόνη. Ένιωσα πολύ χαρούμενη επειδή καταλάβαινα για πρώτη φορά αυτό που ένιωθα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Έμα αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα στη μητέρα της ότι είναι διεμφυλική, όμως περίμενε μερικά χρόνια μέχρι τελικά να αλλάξει το όνομά της, στα 11 της χρόνια.

Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχεται συχνά η 19χρονη Νορβηγίδα είναι «γιατί δεν έχει ανδρική φωνή», και η απάντησή της είναι ότι από τα 13 της λαμβάνει αγωγή που αναστέλλει τις ορμόνες οι οποίες σχετίζονται με τις αλλαγές της εφηβείας. Εξαιτίας αυτών των ουσιών, η φωνή της δεν βάθυνε ποτέ, ούτε ανέπτυξε ποτέ τριχοφυία προσώπου.

Τρία χρόνια αργότερα, στα 16 της, η νεαρη κοπέλα άρχισε να λαμβάνει θηλυκές ορμόνες.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024