Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τοξότης : Ετοιμάσου να ταξιδέψεις μαζί του παντού

Τοξότης : Ετοιμάσου να ταξιδέψεις μαζί του παντού

Είναι ένα ζώδιο που δεν του αρέσει καθόλου η ρουτίνα, γιατί έτσι βαριέται και τότε...φεύγει από τη σχέση

Είναι το ζώδιο που παίρνει πρωτοβουλίες, του αρέσει να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει νέα μέρη. Θέλει η ζωή του να έχει περιπέτεια και καλή παρέα. Η συντροφικότητα για αυτόν είναι ένα σύνθετο θέμα.

Όταν είναι σε σχέση ο Τοξότης

Για να μπει σε μόνιμη μονογαμική σχέση ένας Τοξότης πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένος και να νιώθει γενικότερα πολλά συναισθήματα για ένα άτομο.

Έτσι λοιπόν, θέλει ταλέντο από την πλευρά σου, για να καταφέρεις να τον κερδίσεις! Στην περίπτωση που ένας Τοξότης θέλει να έχει ελεύθερη σχέση, είναι επειδή διψά για νέες εμπειρίες και φυσικά, επειδή δεν θέλει να περιορίζεται…

Για να καταφέρεις να τον κάνεις να θελήσει κάτι περισσότερο μαζί σου, αρκεί να τον παρασύρεις σε ερωτικές περιπέτειες που δεν έχει ξαναζήσει, να τον συναρπάσεις με τα παιχνίδια σου και να του αφήσεις απεριόριστη ελευθερία, περισσότερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να ήθελε…

Το κακό είναι ότι ο Τοξότης έχει αρκετά εγωιστική συμπεριφορά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητος από όσο δείχνει.

Συμπεριφορά όταν ερωτεύεται

Του αρέσει να ταξιδεύει με τον σύντροφό του και να κάνουν μαζί πολλά καινούργια πράγματα. Θέλει καινούργιες εμπειρίες και αυτό τον κάνει να νιώθει πιο χαρούμενος.

Αν βαρεθεί ωστόσο και βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία η σχέση του δεν του προσφέρει ελευθερία, εναλλαγές κλπ, θα χωρίσει ή θα κάνει απιστία.

Γενικότερα επειδή είναι και κοινωνικό άτομο, μπορεί να κάνει τη σύντροφό του να ζηλεύει χωρίς απαραίτητα να επιδιώκει κάτι τέτοιο ο ίδιος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024