Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέα Σεϊντού : Τα τρία εξώφυλλα που αποδεικνύουν τις χαμαιλεοντικές δυνατότητες της

Λέα Σεϊντού : Τα τρία εξώφυλλα που αποδεικνύουν τις χαμαιλεοντικές δυνατότητες της

Η Λέα Σεϊντού σε τρεις διαφορετικές... εκδοχές του εαυτού της

Η Λέα Σεϊντού σε τρεις διαφορετικές… εκδοχές του εαυτού της!

«Λατρεύω τη Λέα Σεϊντού. Θα μπορούσα να σας πω όλους τους λόγους που την αγαπώ. Η μαγνητική της ομορφιά, το λαμπερό αλλά και γλυκό πρόσωπό της, το εκθαμβωτικό της χαμόγελο, η ιδιαίτερη γοητεία της, ο γοητευτικός τόνος της φωνής και η εκφραστική της έκφραση, συνθέτουν την προσωπικότητά της ως ηθοποιός. Θα μπορούσα επίσης να αναφέρω την υποδειγματική της καριέρα, την επιτυχία της στις ταινίες του Χόλιγουντ, η διεθνής καριέρα της. Το γεγονός ότι είναι Bond Girl! Πρέπει να την ευχαριστήσουμε που οι επιλογές της στον κινηματογράφο παραμένουν ενδιαφέρουσες, μερικές φορές συμμετέχοντας σε ταινίες και παραγωγές μικρότερης εμβέλειας με Γάλλους σκηνοθέτες, όχι τόσο γνωστούς. Είναι αδύνατο να μην εντυπωσιαστεί κανείς από τον τρόπο που αναλαμβάνει τους «κινδύνους», προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση και μπαίνει σε κάθε ρόλο με ορμή. Η Λέα είναι ένας αληθινός χαμαιλέοντας και καταξιωμένη ηθοποιός », γράφει η Εμανουέλ Αλτ αρχισυντάκτρια στην έντυπη έκδοση του Vogue Paris του Δεκεμβρίου 2020 / Ιανουαρίου 2021.

Το περιοδικό τιμά σε αυτό το τελευταίο τεύχος του έτους, την συναρπαστική Λέα Σεϊντού, που πρωταγωνιστεί σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα, αποδεικνύοντας τις χαμαιλεοντικές δυνατότητες του του τεράστιου ταλέντου της. Εμφανίζεται ως femme fatale το βράδυ, μαγνητική Marilyn, αλλά και υπερήφανα ανδρόγυνη. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για τη Γαλλίδα ηθοποιό.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα από τις 3 Δεκεμβρίου.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024