Είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω και έχεις ανασφάλειες; Δε θα έπρεπε. Έχεις δίπλα σου το πιο ειλικρινές ζώδιο.

Ο Αιγόκερως ως σύντροφος

Ένας Αιγόκερως θα θελήσει να συνάψει μία σχέση, όταν αισθάνεται πώς είναι έτοιμος να αφιερωθεί σε κάτι πιο μόνιμο ή σταθερό. Δεν θέλει ούτε να κοροϊδέψει, ούτε να εξαπατήσει, για αυτό το λόγο, ανοίγεται μέχρι εκεί που τον παίρνει.

Το σημαντικότερο από όλα είναι να δείξεις ότι σέβεσαι την επιθυμία του όταν σου λέει ότι θέλει να μείνει μόνος του.

Επιπλέον, με τα λόγια και τις πράξεις σου, θα πρέπει να κερδίσεις τον σεβασμό του, γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να παραστήσεις ότι βλέπεις τόσο χαλαρά και light τη σχέση σας και φυσικά, εκδήλωσέ του την σκέψη και την επιθυμία σου, ότι εσύ θα θελες και κάτι πιο μόνιμο, αλλά ότι δε θα απαιτήσεις ποτέ κάτι τέτοιο, εφόσον και ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

Δείξε θαυμασμό και ενδιαφέρον για τη ζωή του, για τα επιτεύγματά του και προπάντων, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να του κουρδίσεις τις ευαισθησίες και το συναίσθημα.

Ο Αιγόκερως, από τη στιγμή που θα βεβαιωθεί ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μέλλον, πορεία και σταθερότητα, σίγουρα θα προσπαθεί συνέχεια να σε κερδίζει κάθε μέρα.

Του αρέσει να φλερτάρει τον σύντροφό του γιατί θεωρεί ότι το φλερτ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση μεταξύ και των δύο. Είναι απίστευτα ειλικρινής και αυτό τον καθιστά αρκετά έμπιστο και σωστό απέναντί σου.

Ο λόγος που οφείλεις να μην έχεις ανασφάλειες είναι γιατί άπαξ και έχεις έναν σύντροφο να σου λέει την αλήθεια, δεν έχεις κάτι για να ανησυχείς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr