Το γράμμα του μικρού Will στον Άγιο Βασίλη δημιούργησε κύμα συγκίνησης στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Μια χρήστης του Twitter, όχι συγγενικό του πρόσωπο, έπεσε πάνω στις λέξεις του παιδιού και συγκινήθηκε, εξ ου και το δημοσίευσε.

Το tweet της έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, όπως ήταν λογικό.

Διαβάστε το γράμμα του αγοριού μεταφρασμένο από τα αγγλικά:

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Στηρίζεις την LGBTQ κοινότητα; Και αν μπορείς να μιλήσεις στον Θεό, μπορείς να του πεις ότι τον αγαπώ και να τον ρωτήσεις αν με αγαπάει που είμαι gay; Ευχαριστώ.

Με αγάπη, Will».

Οι περισσότεροι χρήστες εκφράζουν συμπάθεια προς το αγόρι και την αθώα του απορία, από την άλλη, κάποιοι πιστεύουν ότι το γράμμα μπορεί και να μην είναι αληθινό.

Τα γράμματα που γράφουν τα παιδιά στην Αμερική για τον αγαπημένο Άγιο των Χριστουγέννων τα παραλαμβάνει η ειδική υπηρεσία του αμερικανικού ταχυδρομείου «USPS’s Operation Santa» και τα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της. Έτσι το βρήκε, από ό, τι λέει, η χρήστης του twitter που το έκανε διάσημο σε όλον τον κόσμο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Άγιος Βασίλης θα ήξερε πολύ καλά τι να απαντήσει στο συγκεκριμένο γράμμα, το οποίο δεν ζητά καν δώρο, αλλά ένα «ναι» ως απόκριση στις ανησυχίες του μικρού παιδιού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο