Τους επίπλαστους κοινωνικούς κανόνες που καθορίζουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα θίγει με τον πιο έξυπνο τρόπο ένα νέο μονόλεπτο βίντεο με τίτλο  «Dites Oui» (Πες Ναι).

Πολύ συχνά, οι γυναίκες επικρίνονται όταν μιλούν για τη σεξουαλικότητά τους, ιδιαίτερα αν αυτή δεν εφάπτεται σε πατριαρχικές αξίες.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη θρησκεία ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, οι γυναίκες πρέπει να απολαμβάνουν την ελευθερία του σώματός τους, χωρίς να φοβούνται τα αδιάκριτα βλέμματα της κοινωνίας.

Προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια να καταρριφθεί πλέον κάθε ταμπού σχετικά με το σεξ και τις γυναίκες, ο σκηνοθέτης Ted Etienne δημιούργησε το  μονόλεπτο φιλμ «Dites Oui», το οποίο διαγωνίζεται στο διεθνές φεστιβάλ Mobile Film Festival, στο οποίο λαμβάνουν μέρος ταινίες που έχουν γυριστεί με το κινητό και διαρκούν ένα λεπτό.

🔥 C’EST OFFICIEL ! 🔥 1 MILLIONS de Vues 🔥

Mon dernier court métrage «Dites Oui !» qui défend le droit à la sexualité…

Δημοσιεύτηκε από Ted Etienne στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

«Τι συμβαίνει; Σωστά, με κρίνετε.

Για έναν άντρα που κάνει σεξ με περισσότερες από μια γυναίκες, λέτε πως είναι «Δον Ζουάν», οπότε γιατί με κοιτάτε σαν να είμαι ανήθικη;

Και κάτι ακόμα, αρκετά σημαντικό κύριοι, η σεξουαλική επαφή είναι κάτι περισσότερο από μια απλή στύση.

Σήμερα, λοιπόν, ζητάω από εσάς, τις γυναίκες, να πείτε “ναι”. 

«Ναι” στον έρωτα και στο δικαίωμά μας να κάνουμε έρωτα όπως θέλουμε», ακούμε να λέει μία από τις γυναίκες που εμφανίζονται στο βίντεο του Etienne.

«Είναι σημαντικό σε κάθε ηλικία, κάθε γυναίκα να έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της. Γιατί παραμένουμε γυναίκες, με επιθυμίες και ανάγκες. Και ας περνούν τα χρόνια.

Ζήτω ο έρωτας και το δικαίωμα στο να κάνουμε τον έρωτα σε οποιαδήποτε ηλικία», τονίζει μία άλλη.

«Είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της. Χωρίς να την επιπλήξουν, να την προσβάλλουν και να την κρίνουν η κοινωνία και η θρησκεία. Δεν είμαστε μόνο μαμάδες, νοικοκυρές και καλές σύζυγοι.

Οπότε, να λέτε “ναι” στον έρωτα και στο δικαίωμα να κάνετε έρωτα με όποιον θέλετε, παρά τις κοινωνικές επιταγές» λέει μία ακόμα από τις πρωταγωνίστριες του βίντεο στο τέλος του οποίου όλες μαζί να λένε :

«Λέμε όλες μαζί “ναι”».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο