Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια σκυλίτσα κατακτά το Tik Tok με τις ικανότητες επικοινωνίας της

Μια σκυλίτσα κατακτά το Tik Tok με τις ικανότητες επικοινωνίας της

Οι followers έχουν ξετρελαθεί με αυτήν την όμορφη σκυλίτσα που έχει εκπαιδευτεί για να βοηθά ανθρώπους με προβλήματα στην επικοινωνία.

Η Μπάνι είναι μια πανέμορφη και πανέξυπνη σκυλίτσα που μιλά…ανθρώπινα. Ή, έστω, περίπου.
Μετρά ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Tik Tok, ενώ η «μαμά» της, η Alexis Devine, της μαθαίνει να μιλά χρησιμοποιώντας ένα σύστημα επικοινωνίας με ηχογραφημένες λέξεις, τις οποίες χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ομιλία τους.

Κάθε φορά που η Μπάνι πατάει ένα από τα κουμπιά (ξεπερνούν το 70 σε αριθμό) ακούγεται και η αντίστοιχη λέξη ή φράση, όπως παραλία, νερό, μαμά, βοήθεια και πολλές άλλες.

Σύμφωνα με το Today, η Αλέξις ξεκίνησε με την λέξη «έξω». Πατούσε το κουμπί και ύστερα έλεγε τη λέξη και φωναχτά, πριν την αφήσει να βγει. Ύστερα από τρεις εβδομάδες, η σκυλίτσα πατούσε μόνη της το κουμπί!

@what_about_bunnyHigh tides + high winds = waves ##communication ##fypシ ##aac ##bunnythedog ##talkingdog ##waves

♬ original sound – I am Bunny

Στα βίντεο βλέπουμε τη σκυλίτσα να επικοινωνεί με την ιδιοκτήτριά της, όπου, μέσα από τα ειδικά κουμπιά, απαντά ή κάνει ερωτήσεις, την ενημερώνει ότι πεινάει ή ότι χρειάζεται βοήθεια.

«Πιστεύω ότι απομνημονεύει τη θέση τους, όπως κάνουμε με τα γράμματα στο πληκτρολόγιο όσοι γράφουν με τυφλό σύστημα. Ή όπως οι πιανίστες μπορούν να παίξουν φανταστικά στο πιάνο, χωρίς να πρέπει να κοιτάξουν τα πλήκτρα. Κάπως έτσι. Κάτι σαν την μυική μνήμη» είπε η Αλέξις στη The News Tribune.

Μάλιστα, η Μπάνι συμμετέχει ήδη σε μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, η οποιά έχει στόχο να εξηγήσει πώς αντιλαμβάνονται τη γλώσσα μας τα σκυλιά.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024