Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβόλησαν εν ψυχρώ σκύλο σε χωριό του Ηρακλείου

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ σκύλο σε χωριό του Ηρακλείου

Για το θέμα ενημερώθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Νέο περιστατικό προκάλεσε αποτροπιασμό στο Ηράκλειο, καθώς εν ψυχρώ πυροβόλησε άνδρας αδέσποτο σκύλο που καθόταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε χωριό του δήμου Φαιστού.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στην ιστοσελίδα neakriti.gr για το περιστατικό και τον φερόμενο δράστη: «πέρασε με το αυτοκίνητό του, έβγαλε την καραμπίνα και το εκτέλεσε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο, ενώ στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σωματάκι του στα χωράφια.

» Ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής, πήγαν στο χωριό και τον συνέλαβαν σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.Έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα και υποδειγματικά όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αύριο οδηγείται στον ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει ή για την προσωρινή του κράτηση ή για κατ’ οίκον περιορισμό .

» Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, τους δεκάδες αστυνομικούς που έκαναν την επιχείρηση εντοπισμού του με τρόπο παραδειγματικό. Αν όλοι οι αστυνομικοί λειτουργούσαν έτσι θα είχε περιοριστεί η εγκληματικότητα κατά των ζώων κατά 50%. Τουλάχιστον το δύστυχο ζώο θα δικαιωθεί.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024