Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dante by Yorgos Karavas : Η νέα σειρά ρούχων που σε ντύνει σαν top model

Dante by Yorgos Karavas : Η νέα σειρά ρούχων που σε ντύνει σαν top model

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Καράβας, που έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό ως ο coach του τρίτου κύκλου του GNTM

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Καράβας, που έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό ως ο coach του τρίτου κύκλου του GNTM.

Η νέα συνεργασία

Η ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Dante παίρνει έμπνευση από το στιλ του Γιώργου Καράβα και μαζί δημιουργούν μια μοντέρνα ανδρική collection που φέρει την υπογραφή του διάσημου μοντέλου.

Πρόκειται για μία σειρά boho ρούχων που εντάσσεται στην ήδη υπάρχουσα συλλογή της εταιρείας «Μαμά», για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020-2021. Η νέα αυτή ξεχωριστή capsule συλλογή περιλαμβάνει πανωφόρια, πουκάμισα και πουλόβερ σε βαμβακερά, voile και μάλλινα υφάσματα και αποτελεί μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον άντρα που θέλει να είναι μοντέρνος, άνετος και μοναδικός στις εμφανίσεις του.

View this post on Instagram

A post shared by @dmodelagency

Από τα γήπεδα στις πασαρέλες

Στα 38 του χρόνια ο Γιώργος Καράβας διαθέτει ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν διεθνείς σταρ της πασαρέλας, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.

Μπορεί ο coach του GNTM να έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες και να έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, αλλά όπως είπε όταν ήταν μικρός δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με το κομμάτι της μόδας, μιας και ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer και η καθημερινότητά του ήταν μέσα στα γήπεδα.

«Πέρα από συγκίνηση, υπάρχει και μία έκρηξη συναισθημάτων και μια προσμονή για να έρθουν αυτά τα ρούχα τόσο σε εσάς όσο και στα χέρια μου. Περιμένω να τα φορέσω, να βγω έξω και να νιώθω ο εαυτός μου», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

«Μετά το λύκειο άρχισε να μου αρέσει το ρούχο, να ξοδεύω για ρούχα και να βλέπω προτάσεις σε περιοδικά», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στον χώρο της μόδας και αγαπημένο μοντέλο για τον σπουδαίο οίκο Hermès με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024