Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eπιφυλακτικός ο Πρίγκιπας William στην έρευνα για την συνέντευξη της Diana

Eπιφυλακτικός ο Πρίγκιπας William στην έρευνα για την συνέντευξη της Diana

Ο πρίγκιπας έχει ίσως δεύτερες σκέψεις για την έρευνα που ξεκίνησε να διεξάγεται περί των συνθηκών της συνέντευξης,κατά την οποία η Diana αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία της προσωπικής και συζυγικής της ζωής.

O Πρίγκιπας William τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται για την αμφιλεγόμενη συνέντευξη της Πριγκίπισσας Diana το 1995 στο BBC και τον Martin Bashir.

Σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε το Παλάτι του Kensington, ο Δούκας του Cambridge υποδέχθηκε επιφυλακτικά την έρευνα που εξετάζει τις κατηγορίες για ανήθικες πρακτικές από πλευράς του δημοσιογράφου που την πραγματοποίησε.

«Η ανεξάρτητη έρευνα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Θα πρέπει να βοηθήσει στο να δημοσιοποιηθεί η αλήθεια πίσω από τις πράξεις που οδήγησαν στη συνέντευξη Panorama και τις επακόλουθες αποφάσεις που πάρθηκαν από το BBC εκείνη την περίοδο», αναφέρει το σύντομο μήνυμα.

Το BBC πρόσφατα ανακοίνωσε ότι προσέλαβε το Βρετανό πρώην Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου, John Dyson ως επικεφαλής της έρευνας που προσπαθεί να εξακριβώσει κατά πόσο όντως το δίκτυο προσπάθησε να παραπλανήσει με ψευδή στοιχεία τη Diana ώστε να συμφωνήσει να παραχωρήσει την εν λόγω αποκαλυπτική συνέντευξη. Πρόκειται για τη μοναδική φορά στην οποία η μητέρα του William είχε μιλήσει ανοιχτά μεταξύ άλλων για τις απιστίες στο γάμο της, τις  διατροφικές της διαταραχές και την τάση της να αυτοτραυματίζεται.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024