Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ζακέτα του Harry Styles που έγινε viral μπαίνει τώρα στο μουσείο V&A

Η ζακέτα του Harry Styles που έγινε viral μπαίνει τώρα στο μουσείο V&A

Αφού έγινε viral στο Tik Tok με τους χρήστες να προσπαθούν να αντιγράψουν το σχέδιο του Τζόναθαν Άντερσον, τώρα η ζακέτα βρίσκει τη θέση της στην μόνιμη συλλογή του μουσείου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Harry Styles εμφανίστηκε σε πρόβα για το Today Show φορώντας μια πολύχρωμη ζακέτα με μπαλώματα, παρέα με ένα κολιέ από πέρλες στον λαιμό. Λίγο αργότερα το Tik Tok γέμισε με βίντεο με χρήστες να προσπαθούν να φτιάξουν κάτι ανάλογο, μιμούμενοι την δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Τζόναθαν Άντερσον. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το #HarryStylesCardigan challenge. 

Η μανία με την ζακέτα ήταν τόσο μεγάλη που τα νέα έφτασαν στον ίδιο τον σχεδιαστή ο οποίος μετέπειτα μοιράστηκε συμβουλές για το σχέδιο μέσα από ένα βίντεο στο YouTube. 

«Έχω εντυπωσιαστεί και αισθάνομαι περήφανος για τη μόδα που έχει ξεκινήσει και τους ανθρώπους που προσπαθούν να πλέξουν τη δική τους ζακέτα» είχε δηλώσει τότε ο Άντερσον. «Ήθελα να σας δείξω πόσο πολύ το εκτιμώ όλο αυτό γι’ αυτό αποφάσισα να μοιραστώ με όλους το pattern. Συνεχίστε έτσι!»

Τώρα η ζακέτα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη φήμη με το διάσημο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου να ανακοινώνει πως θα την συμπεριλάβει στην μόνιμη συλλογή του. 

Συγκεκριμένα, το μουσείο ζήτησε να συμπεριλάβει την ζακέτα στη συλλογή του ως έμβλημα της DIY φιλοσοφίας και του δημιουργικού κύματος που πυροδότησαν τα lockdown σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και της γενικότερης στροφής προς μια πιο οικολογική μόδα.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024