Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια : «Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με σιωπή»

Εβελίνα Παπούλια : «Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με σιωπή»

Είκοσι χρόνια από τότε που προβάλλονταν οι «Δύο Ξένοι» η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα

Καλεσμένη στην εκπομπή των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/11) η δημοφιλής ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, παραχωρώντας μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλου και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στους «Δυο Ξένους», Νίκου Σεργιανόπουλου, για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και στο τέλος της θρυλικής σειράς, που όπως είπε, θα προτιμούσε να είναι πιο ολοκληρωμένο.

«Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δε μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλούν για τον Νίκο. Και δε μου άρεσε όπως είχε καλυφθεί δημοσιογραφικά.

Παρέα με τον Νίκο κάναμε κάποιες φορές στους Δύο Ξένους, αλλά εγώ δεν είχα το περιθώριο και τον χρόνο να κάνω παρέες, ήμουν σαν την τρελή.

Πιστεύω πως ήταν καλύτερο που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, ένα λίγο πιο ολοκληρωμένο φινάλε» τόνισε η Εβελίνα Παπούλια.

Αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Ρήγα η Εβελίνα Παπούλια είπε:

«Με τον Αλέξανδρο είμαστε φίλοι. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω ‘τι γίνεται;’ Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω ‘Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις'».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024