Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί οι 8 διάσημοι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

Αυτοί οι 8 διάσημοι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

Με αφορμή την 4η σεζόν του The Crown, όλοι θυμηθήκαμε την τραγική ιστορία της πριγκίπισσας Diana. Δεν ήταν η μόνη όμως που σκοτώθηκε σε τροχαίο: αρκετοί λαμπεροί celebrities έχασαν την ζωή τους εξαιτίας κάποιου πράγματος που πήγε στραβά καθ' οδόν. Διαλέξαμε δέκα.

Πριγκίπισσα Diana

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η Πριγκίπισσα Νταιάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ’ Αλμά του Παρισιού, όταν η Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν έφυγε απο τον έλεγχο του -όπως ακούστηκε μεθυσμένου- οδηγού τους, Ανρί Πόλ, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.

James Dean 

Ο «Επαναστάτης Χωρίς Αιτία» James Dean είχε τρέλα με τα αυτοκίνητα και λέγεται πως ήθελε να ξεκινήσει καριέρα αυτοκινητιστή. Έπαιρνε συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα και τα δοκίμαζε. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955, κι ενώ έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο, ένας φοιτητής μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Αμερικανού ηθοποιού. Ήταν μόλις 24 ετών. Η ταινία «Επαναστάτης Χωρίς Αιτία», που τον καθιέρωσε, θεωρείται καταραμένη, αφού και οι τρεις πρωταγωνιστές της πέθαναν πρόωρα.

Linda Lovelace

Η ταινία «Το Βαθύ Λαρύγγι» εκτόξευσε την πρωταγωνίστρια Λίντα Λάβλεϊς στο πάνθεο της πορνογραφίας και έμεινε ιστορική από κάθε πραγματικά άποψη. Οχτώ χρόνια όμως αργότερα, η μεγάλη πια σταρ του πορνό εκδίδει την αυτοβιογραφία της και αφήνει τον κόσμο με το χαμόγελο παγωμένο στα χείλη: «Όταν βλέπετε αυτήν την ταινία ‘παρακολουθείτε τον βιασμό μου. Έπαιζα με το πιστόλι στον κρόταφο».

Το σκοτάδι πίσω από την άνοδό της αποκαλύπτεται σε όλη του τη ζοφερή μεγαλοπρέπεια και η σεξουαλική απελευθέρωση δεν ήταν πια τίποτα άλλο παρά ένα προπέτασμα καπνού πίσω από βιασμούς και εξαναγκασμένη πορνεία. Η Λάβλεϊς δηλώνει απερίφραστα ότι ήταν ο σύζυγός της που την ανάγκαζε να τα κάνει όλα και οι μετα-πορνογραφικές περιπέτειες της ζωής της είχαν μόλις αρχίσει.

Πίσω από το λαμπερό χαμόγελό της, μάλλον κρυβόταν πόνος…

Κι έτσι από ιέρεια της βιομηχανίας του πορνό η Λίντα μετατράπηκε σε σφοδρό πολέμιό της, ορθώνοντας το ανάστημά της κατά της ανθηρής πορνογραφίας…Στις 22 Απριλίου 2002, η 53χρονη Λίντα Λάβλεϊς έφυγε από τη ζωή έπειτα από επιπλοκές στην υγεία της, που προκλήθηκαν μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στις 3 του ίδιου μήνα. Δίπλα της ήταν τα δυο της παιδιά ο δεύτερος άντρας της Μαρσιάνο.

Grace Kelly

Η πασίγνωστη ηθοποιός, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 50 καλύτερες όλων των εποχών, και πριγκίπισσα του Μονακό, καθώς είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Ρενιέ, επέστρεφαν μαζί στο παλάτι οδικώς με την κόρη της ηθοποιού Στεφανί από το εξοχικό τους, τον Σεπτέμβρη του 1982. Η Grace Kelly ενώ οδηγούσε έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό, που ήταν αρκετό να την κάνει να χάσει τις αισθήσεις της και να ρίξει το αυτοκίνητο σε έναν γκρεμό. Έπεσε σε κώμα και η οικογένειά της αργότερα αποσύνδεσε τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή. Η Στεφανί υπέστη σοβαρό κάταγμα στον αυχένα, που την ανάγκασε να φοράει κολάρο για αρκετό καιρό.

Η πνάμοερφη σταρ έχασε την ζωή της σε ηλικία 52 ετών.

Paul Walker 

Έχασε την ζωή του από την θέση του συνοδηγού. Υπήρξε λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, όπως απέδειξε και με τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «Fast & Furious». Ήταν 30 Νοεμβρίου του 2013 και ο Paul Walker μαζί με έναν φίλο του (Roger Rodas) επέστρεφαν από μια φιλανθρωπική εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Walker, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον δρόμο, χτύπησε σε μια κολώνα και δυο δέντρα, ώσπου έπιασε φωτιά. Οι δυο επιβαίνοντες κάηκαν ολοσχερώς. Ήταν μόλις 40 ετών, ενώ ο Rodas 38.

Jane Mansfield – 29 Ιουνίου 1967, Νέα Ορλεάνη, 34 ετών

Στο απόγειο της δόξας της έχασε τη ζωή της η Vera Jayne Palmer. Πιο γνωστή ως Jayne Mansfield ή με τους αριθμούς της περιφέρειας του στήθους και της μέσης της, έκανε καριέρα στην τηλεόραση αλλά και σε show. Προτελευταία μέρα του Ιούνη του 1967 και η Mansfield επέστρεφε σπίτι της από κάποιο show στο Μισισιπή, όταν ο οδηγός της λόγω χαμηλής ορατότητας χτύπησε την Buick Electra σε προπορευόμενο φορτηγό. Ο οδηγός, ο συνοδός της και η ηθοποιός σκοτώθηκαν ακαριαία. Ωστόσο, τυχερά στάθηκαν τα τρία της ποδιά, τα οποία γλίτωσαν χωρίς τραυματισμό.

Montgomery Clift 

Ένα τροχαίο ατύχημα άλλαξε τη ζωή του Montgomery Clift. Ο γόης του Hollywood είχε το ταλέντο, την εμφάνιση αλλά και την τύχη με το μέρος του ως την Άνοιξη του 1956. Επιστρέφοντας από ένα δείπνο μαζί με την Elizabeth Taylor έχασε τον έλεγχο της Chevrolet που οδηγούσε και χτύπησε σε ξύλινη κολώνα. Ο ηθοποιός έπεσε δυνατά με το πρόσωπό στο τιμόνι. Η Ε.Taylor του έσωσε τη ζωή, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να διορθώσουν τα εμφανή τραύματα στο πρόσωπό του. Από τότε η καριέρα και η υγεία του πήραν την κάτω βόλτα. Έτσι, μπορεί να μην έχασε ακριβώς την ζωή του, αλλά μετά από αυτό ήταν σα να είχε πεθάνει.

Ποιος ξέρει τι καριέρα θα είχε κάνει αν δεν του είχε συμβεί το μοιραίο;

Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης έφυγε αναπάντεχα τον Ιανουάριο του 2012. Στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Η ¶λλη Θάλασσα» στη Δραπετσώνα, χτυπήθηκε από μια μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και άφησε την τελευταία του πνοή το ίδιο βράδυ. Ήταν 77 ετών.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024