Οι ταπετσαρίες του αλλάζουν και θα μοιάζουν με εκείνες των συσκευών IOS.

H επιλογή για πολλές ταπετσαρίες προκύπτει από την ανάγκη των χρηστών να έχει η εφαρμογή κρυπτογραφημένων συνομιλιών δυνατότητες προσαρμογής

Έτσι, το WhatsApp εισάγει διάφορες επιλογές εξατομίκευσης που σχετίζονται με την ταπετσαρία οι οποίες θα δώσουν στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν διαφορετική ταπετσαρία σε κάθε γκρουπ ή ξεχωριστή συνομιλία.

Κάθε τσατ θα έχει το δικό του εικονογραφημένο πλαίσιο. Σαν μια ξεχωριστή σφραγίδα.

Έτσι ο χρήστης διευκολύνεται για να εντοπίζει πιο εύκολα την συνομιλία που θέλει να κάνει.

Ουσιαστικά, οι αλλαγές σημαίνουν ότι σύντομα θα είναι δυνατό να ορίσετε μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία για κάθε συνομιλία που έχετε ξεκινήσει. Αυτός είναι ένας εύχρηστος τρόπος όχι μόνο εξατομίκευσης, αλλά και παροχής μιας εύχρηστης υπενθύμισης με μια ματιά σε ποια συνομιλία ασχολείστε – αν και έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την ίδια εικόνα για όλες τις συζητήσεις.

Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής μιας συγκεκριμένης εικόνας για μια συνομιλία, το WhatsApp θα δώσει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα τροποποίησης της διαφάνειας της ταπετσαρίας. Θα μπορείτε να επιλέξετε μια σταθερή ταπετσαρία ή κάτι που είναι ελαφρώς διαφανές.

Η τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής WhatsApp για Android δίνει στους χρήστες την επιλογή 32 φωτεινών ταπετσαριών και 29 σκοτεινών. Υπάρχει επίσης η επιλογή να ορίσετε την ταπετσαρία σε συμπαγές χρώμα και αυτό ανοίγει την επιλογή χρήσης του WhatsApp Doodle ως επικάλυψη.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες επιλογές ταπετσαρίας, πρέπει να έχετε πρόσβαση στην έκδοση beta της εφαρμογής WhatsApp σε Android. Σε αυτή τη φάση  δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στο πρόγραμμα beta.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο