Διεξήχθη πρόσφατα έρευνα σε 2.000 ανθρώπους για να διερευνήσουν ποιοι και πόσο κοινοί είναι τελικά οι μεγαλύτεροι τέτοιοι φόβοι που τους ταλαιπωρούν στο κομμάτι του σεξ.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί της διαδικτυακής πλατφόρμας ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών Superdrug Online Doctor ζήτησαν από 2.000 άντρες και γυναίκες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη να μοιραστούν τις σεξουαλικές ανησυχίες τους.

Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται πολύ μήπως ο σύντροφός τους δεν θέλει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό ή έχει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Στους φόβους τους συγκαταλέγονται, επίσης, η πιθανότητα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά και η ανησυχία ότι ο σύντροφός τους θα βρει το γυμνό τους σώμα μη ελκυστικό. Μια ακόμη μεγάλη ανησυχία των γυναικών είναι ότι σύντροφός μας δεν θα δεχτεί το «όχι» ως απάντηση και μπορεί να τις πιέσει να κάνουμε κάτι που δεν επιθυμούμε.
Ο οργασμός της γυναίκας είναι το πρώτο ζητούμενο, πάντως, και για τους άντρες και για τις γυναίκες.
Τους άντρες, γενικά, τους αγχώνει η ικανοποίηση της συντρόφου τους, αρκετοί φοβούνται μήπως δεν τα καταφέρουν.
Μικρότεροι φόβοι των δύο φύλων αφορούν στο αν θα έχουν κάνει αποτρίχωση στο σωστό σημείο ή μήπως τους προκύψει κάποια ντροπιαστική σωματική λειτουργία στη διάρκεια της πράξης.
Ακόμα, μην πουν λάθος όνομα, μην είναι πολύ απότομοι ή θεωρηθούν άπειροι στο σεξ.
Ένας τρόπος υπάρχει να ξεπεραστούν οι φόβοι: να κάνουμε σεξ. Μόνο έτσι θα τους ξορκίσουμε!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο