Είναι απαραίτητο στα ταξίδια μας να έχουμε μια άνετη ημέρα. Χωρίς άγχος και δυσκολίες. Για αυτό ορισμένα gadgets, μας εξασφαλίζουν πιο άνετο και βολικό ταξίδι και διαμονή. Αυτά βέβαια μετά την πανδημία και την καραντίνα.

DJI Osmo Mobile 3

Πρόκειται για το καλύτερο φωτογραφικό gadget ώστε να μη γυρίζετε από το ταξίδι σας με κουνημένα βίντεο και κομμένες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το travelen.eu, το DJI Osmo Mobile 3 προσφέρει απόλυτη σταθερότητα του κινητού ή της action κάμερας που θα τοποθετηθεί πάνω και τραβάει επαγγελματικά πλάνα. Επίσης έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή, λειτουργώντας παράλληλα και ως power bank, με τιμή στα 109 ευρώ.

Μαξιλάρι ταξιδιού

To μαξιλάρι ταξιδιού είναι ο καλύτερος φίλος των ταξιδιωτών και το αγαπημένο αξεσουάρ όσων θέλουν να κοιμηθούν ήσυχα στο αεροπλάνο (και όχι μόνο). Για να το πετύχετε όμως αυτό δε χρειάζεστε ένα απλό μαξιλάρι.

Χρειάζεστε ένα ταξιδιωτικό μαξιλάρι το οποίο να κρατάει σταθερό το κεφάλι σας, να είναι μαλακό και να αφήνει παράλληλα τον αέρα να περνάει, ώστε να μην ιδρώνετε και παθαίνετε ψύξεις. Χρειάζεστε δηλαδή το OSTRICH PILLOW GO, από την OSTRICHPILLOW, στην τιμή των 60 ευρώ.

Ηλεκτρονικό Βιβλίο

Οι βιβλιόφιλοι αλλά και όσοι αγαπούν το διάβασμα θα λατρέψουν αυτό το gadget. Μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες βιβλία, περιοδικά και άλλα κείμενα και τα αναπαράγει με απίστευτη ευκρίνεια. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να διαβαστεί εξίσου άνετα και τη μέρα, παρά τις αντανακλάσεις με τιμή περίπου στα 255 ευρώ.

Power-bank

Είναι απαραίτητο όταν ταξιδεύεις να είσαι σίγουρος ότι δε θα μείνει απο μπαταρία το κινητό σου, το λάπτοπ σου ή ακόμη και το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο. Για αυτό ένα power-bank είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσα, σε τιμή των 42 περίπου ευρώ.

View this post on Instagram

A post shared by @acresofland

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο