Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία σε Αναμονή Τζιλ Μπάιντεν έκαναν λίγη άσκηση το Σάββατο πριν συγκεντρωθεί η ομάδα μετάβασης στο Ντέλαγουερ.

Θερμός χαιρετισμός

Ο Τζο και η Τζιλ μίλησαν στους περαστικούς δημοσιογράφους με τα ποδήλατά τους καθώς είπαν «γειά», έναν θερμό χαιρετισμό που δεν έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια.

Ακολούθησε μια φάλαγγα πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών. Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δε θα παραχωρήσει τις εκλογές, η Μυστική Υπηρεσία αναγνωρίζει σίγουρα τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ την Παρασκευή πλησίασε αρκετά στο να αναγνωρίσει ότι μπορεί να έχει χάσει τις εκλογές, αλλά είναι σχεδόν αδιανόητο ότι θα το παραδεχτεί εντελώς.

Το TMZ έσπασε την ιστορία … Ο Τραμπ κερδίζει μια περιουσία – όπως και άλλοι παλιοί πρόεδροι – κάνει ομιλίες για τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Τραμπ μπορεί να κοιτάξει το δικό του ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μεγάφωνο για τα επόμενα 4 χρόνια και στη συνέχεια να τρέξει ξανά για τις εκλογές το 2024.

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο