Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ντίμης των Στάβλων συναντά την Μαριλού της Τούρτας  

Όταν ο Ντίμης των Στάβλων συναντά την Μαριλού της Τούρτας  

Ο Αγγελος Παπαδημητρίου και η Λυδία Φωτοπούλου σε μια νέα... ίντριγκα

Όταν ο καλλιτέχνης – πολυεργαλείο Άγγελος Παπαδημητρίου υποδυόταν τον Ντίμη Τσιμισκή-Χόφμαν στη σειρά Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου οι νεαροί αναγνώστες μας δεν είχαν καν γεννηθεί. Οι σημερινοί 20αρηδες για παράδειγμα έμαθαν για τα κατορθώματα του εκκεντρικού αριστοκράτη Ντίμη αλλά και τις διαχρονικές ατάκες του μέσα από τα video  στο Youtube και στα social media.

Και τώρα μια είδηση που μάλλον θα ενθουσιάσει το φιλότεχνο – φιλοθεάμον κοινό συνομήλικων και Σία. Ο Ντίμης του Άγγελου αναμένεται να συναντηθεί στο πλατό των γυρισμάτων της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» για να κάνει ένα πέρασμα ως guest.

Και εδώ κρύβεται όλη η ίντριγκα:  Ο Ντίμης έρχεται για την Μαριλού της γνωστής ατάκας ΠΑΣΟΚ Ωραία Χρόνια! Παλιοί γνώριμοι οι δύο τους – ο Αγγελος Παπαδημητρίου και η Λυδία Φωτοπούλου που ήρθε και έδεσε γάντι με τον ρόλο της Μαριλού. Αλλωστε, λίγο πριν την γλυκιά ηλικία των 65 Μαΐων η καλή ηθοποιός (με καταγωγή από την Καβάλα) μπορεί κάλλιστα να είναι μια πραγματική γιαγιά που ζει μέσα στη νοσταλγία – για το ΠΑΣΟΚ, την Μελίνα, τα ξενύχτια στα μπουζούκια, τους πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης και των λαϊκών συνοικιών της Β΄ Περιφερείας Πειραιώς  – εκλογική περιφέρεια της αείμνηστης Μελίνας.

Ο Ντίμης και η Μαριλού – και οι δύο τους καρποί της δημιουργικής πένας των Ρήγα- Αποστόλου- τα έφερε η ζωή να συναντηθούν στο ίδιο καναπέ, στο ίδιο τραπέζι – αν και σκέφτομαι τι μπορεί να σκαρώσει ο πολυμήχανος Ντίμης αν βρεθεί δίπλα στον gay λοχαγό (που υποδύεται ο προερχόμενος από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν Πάρις Θωμόπουλος). Ότι και να σκαρώσει η πόρτα είναι κλειστή, ερμητικά κλειστή.

Το πολύ πολύ ο Πάρις να πει στον Αγγελο ιστορίες από τη ζωή της μητέρας του δίπλα στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι. Για όλους όσοι δεν τον γνωρίζουν είναι γιός της Στέλλας Κυπραίου, σταθερή για χρόνια συνεργάτις του Χατζηδάκι με την κιθάρα της  ( αν βρείτε χρόνο ακούστε στο youtube την Ερωτική Πολυρυθμία του Χατζιδάκι παιγμένη με τη κιθάρα της Κυπραίου – εδώ είναι η διεύθυνση: https://www.manoshadjidakis.com/stella-kypraiou-erwtiki-polyrythmia/)

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024