Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκι Μινάζ : Τα καλύτερα και πιο διάσημα hits της καριέρας της

Νίκι Μινάζ : Τα καλύτερα και πιο διάσημα hits της καριέρας της

Έχει σπάσει το ρεκόρ του YouTube για τις περισσότερες προβολές σε μια μέρα τρεις φορές και είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών που έχει πάνω από 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

Η Ονίκα Τάνυα Μαράζ (γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου,1982) γνωστή επαγγελματικά ως Νίκι Μινάζ, είναι ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ.

Γεννημένη στo Σεντ Τζέιμς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και μεγαλωμένη στο Κουινς των Ηνωμένων Πολιτειών, έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού κυκλοφόρησε τα mixtapes Playtime Is Over (2007), Sucka Free (2008), and Beam Me Up Scotty (2009).

Σύμφωνα με το el.wikipedia.org, η εκκεντρική καλλιτέχνιδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της Pink Friday, στο οποίο συμμετείχε ο Eminem, η Rihanna, ο Kanye West και o Drake φτάνοντας στην πρώτη θέση των τσαρτς.

Έχει κυκλοφορήσει άλλα τρία άλμπουμ, το Pink Friday- Roman Reloaded (2012), The Pinkprint (2014) και Queen (2018), τα οποία γνώρισαν και αυτά τεράστια εμπορική επιτυχία. Η τραγουδίστρια έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

Έχει σπάσει το ρεκόρ του YouTube για τις περισσότερες προβολές σε μια μέρα τρεις φορές και είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών που έχει πάνω από 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100.

Ακούστε τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα hits της.

Βίντεο

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024