Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμερικανικές εκλογές : Πως αποτυπώθηκαν στο πρόσωπο της νέας γενιάς;

Αμερικανικές εκλογές : Πως αποτυπώθηκαν στο πρόσωπο της νέας γενιάς;

Για να τιμήσουν τη σημασία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2020, φωτογράφοι, εκπρόσωποι της Gen Z φωτογράφισαν τους εαυτούς τους, τους φίλους και συνομηλίκους τους που προσήλθαν για πρώτη φορά στις κάλπες καταγράφοντας το άγχος ή τον ενθουσιασμό τους.

Για να τιμήσουν τη σημασία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2020, φωτογράφοι, εκπρόσωποι της Gen Z φωτογράφισαν τους εαυτούς τους, τους φίλους και συνομηλίκους τους που προσήλθαν για πρώτη φορά στις κάλπες καταγράφοντας το άγχος ή τον ενθουσιασμό τους.

Οι φωτογραφίες της πολύμορφης ομάδας φωτογράφων δημοσιεύθηκαν σε ειδικό αφιέρωμα στην αμερικανική Vogue.

Η 18χρονη Ντενίζ Στέφανι από τη Νέα Υόρκη φωτογράφισε τους συμφοιτητές της από το Πανεπιστήμιο τονίζοντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι σημαντική.

Ο Λαμάρ Κέντρικ 19 ετών ψήφισε πρώτη φορά, επειδή όπως δήλωσε, ήθελε να δει αλλαγή στη χώρα. Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό της Ντενίζ Στέφανι αποκάλυψε ότι μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η παρακολούθηση συζητήσεων τον βοήθησαν πραγματικά να δει πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στις εκλογές.

Τι δήλωσαν οι νέοι που ψήφισαν για πρώτη φορά;

«Είδα πόσο αγχωτικό είναι να ψηφίζεις και αυτό με κάνει να θέλω να εργαστώ πιο σκληρά για να μετρά η ψήφος μου, επειδή στο βάθος του συστήματος, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποσιωπούνται οι ψήφοι των μειονοτήτων» σημείωσε η 19χρονη Ανίσα Τζάλμις.

«Ντρέπομαι που δεν ψήφισα το 2016» ανέφερε η 22χρονη Ολίβια Ρίβι από την Πρόβιντενς. «Θυμάμαι ότι είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν υπήρχε θέμα, επειδή ποτέ δεν πίστευα ότι ο Τραμπ θα νικήσει. Κοιτάζοντας πίσω συνειδητοποιώ τώρα πόσο νωθρό είναι να μην συμμετέχεις στις εκλογές» πρόσθεσε.

«Όταν ήμουν πρωτοετής στο λύκειο, ο Τραμπ εξελέγη στο αξίωμα» τόνισε η 18χρονη Ρομίνα Εστράντα από το Λος Άντζελες, η οποία φωτογράφισε συγγενείς της. «Όλα τα χρόνια μου στο λύκειο, παρακολουθούσα τις επιπτώσεις της διακυβέρνησής του στη χώρα» πρόσθεσε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ψήφισα για πρώτη φορά και που η δική μου αυτόχθονη ψήφος μέτρησε» τόνισε η 18χρονη φωτογράφος και ακτιβίστρια για το περιβάλλον, μέλος των φυλών Γκουίτσιν και Λακότα Σιου, Quannah ChasingHorse, η οποία ζει στο Φέρμπανκς στην Αλάσκα σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε δουλέψει σκληρά για να κυνηγήσουμε το αμερικανικό όνειρο» αναφέρει ο 23χρονος Νταβίντ Μπαπτίστ παιδί μεταναστών από την Αϊτή. «Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι μου που εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτό το όνειρο και γι ‘αυτό ψηφίζω. Το εκλογικό τμήμα, στο οποίο ψηφίζω βρίσκεται κυριολεκτικά απέναντι από το σπίτι μου. Είναι ευλογία» τόνισε ο 23χρονος, ο οποίος φωτογράφισε τους φίλους του στο Μπρούκλιν, όπου ζει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024