Η Σελήνη είναι ο πλανήτης-δορυφόρος που επειδή είναι το πιο κοντινό σε εμάς ουράνιο σώμα, μπορεί να μας επηρεάσει αρκετά μες στη μέρα.

Σεληνιακή ώρα

Η Σελήνη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ψυχή και το συναίσθημα. Οι πλανητικές ώρες της Σελήνης είναι οι ιδανικές για να εκφραστούμε και για να εξωτερικεύσουμε όλα όσα κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας.

Προσοχή όμως, οι ώρες Σελήνης χαρακτηρίζονται από αστάθεια, για αυτό θα ήταν πιο φρόνιμο να μην τις επιλέξουμε για σημαντικές αποφάσεις ή για καθοριστικές ενέργειες, γιατί είναι βέβαιο ότι γρήγορα τα σχέδιά μας θα αναθεωρηθούν!

Συγκεκριμένα, οι ώρες που η Σελήνη είναι κυβερνήτης είναι ιδανικές ώρες.

Σε τι επηρεάζει;

• Να δείξουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους. Να ανοιχτούμε συναισθηματικά και να εκφράσουμε ελεύθερα, χωρίς δισταγμούς και εγωισμούς όλα όσα πραγματικά αισθανόμαστε. Είναι μία πολύ καλή ώρα για μία επανασύνδεση ή για μία ερωτική προσέγγιση!

• Να κάνουμε τον απολογισμό μας, να θυμηθούμε το παρελθόν να παραδειγματιστούμε από τα λάθη μας και να σκεφτούμε τι είναι αυτό που περιμένουμε από το μέλλον μας!

• Να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένειά μας. Τις ώρες της Σελήνης μπορούμε να προγραμματίσουμε μία οικογενειακή συγκέντρωση, να κάνουμε μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, να μαγειρέψουμε ένα νόστιμο φαγητό για να το απολαύσουμε μαζί με τα αγαπημένα μέλη της οικογένειά μας ή ακόμα και να συζητήσουμε τα φλέγοντα οικογενειακά ζητήματα και να βρούμε λύσεις!

• Να πραγματοποιήσουμε ψώνια και αγορές που αφορούν το σπίτι! Αν λοιπόν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία καλή αγορά, που θα πιάσει τόπο προγραμμάτισε να είναι σε ώρα Σελήνης!

• Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα αισθηματικό ραντεβού και είναι βέβαιο ότι ο ρομαντισμός και το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, θα μας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις!

• Να εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας και να ακολουθήσουμε επιλογές που στηρίζονται στο συναίσθημα και ιδιαίτερα στο ένστικτό μας. Η εσωτερική μας φωνή, πολλές φορές μας δίνει πολύ σημαντικά μηνύματα!

• Να επισκεφτούμε τα πάτρια εδάφη μας, να κάνουμε ένα ταξίδι στην εξοχή, να δούμε οικογενειακούς φίλους ή να περάσουμε όμορφες στιγμές σε ένα μέρος που μας συνδέουν όμορφες αναμνήσεις με το παρελθόν!

• Να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες!

• Συναντήσεις, επαφές και επικοινωνίες με γυναίκες.

• Οι γυναίκες ευνοούνται για καλλωπισμό, περιποίηση και χαλάρωση!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο