Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο τρυφερή φωτογραφία: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη 4 ετών στην αγκαλιά του μπαμπά της

Η πιο τρυφερή φωτογραφία: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη 4 ετών στην αγκαλιά του μπαμπά της

Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Ζουγανέλης να συνόδευσε συγκινημένος την κόρη του Eλεωνόρα νύφη στην εκκλησία, ωστόσο -όπως για κάθε πατέρα- θα είναι για πάντα το κοριτσάκι του

Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Ζουγανέλης να συνόδευσε συγκινημένος την κόρη του Eλεωνόρα νύφη στην εκκλησία, ωστόσο -όπως για κάθε πατέρα- θα είναι για πάντα το κοριτσάκι του.

Η Έλενα Μακρή μέσα από το profile του Elena’s Diary στο instagram, δημοσίευσε μια vintage σπάνια φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη και δίπλα του την μικρή Ελεωνόρα μόλις 4 ετών.

Μάλιστα, η Έλενα Μακρή συνόδευσε τη φωτογραφία του σπάνιου αρχείου της με τα εξής λόγια: «Πατέρας και κόρη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη μικρή Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη δεκαετία του 80. «Σου παραδίδω ένα κορίτσι, το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, την σκέψη και την πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδίδοντας την κόρη του στον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου στον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες. Πράγματι η δημοφιλής τραγουδίστρια μεγάλωσε μέσα στη μουσική και το τραγούδι. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών το 1987 όταν συμμετείχε στον παιδικό δίσκο του πατέρα της “Γύρω Γύρω όλοι”».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024