Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έμμα Ρόμπερτς : Η μάχη με την ενδομητρίωση και ο αγώνας να αποκτήσει ένα παιδί

Έμμα Ρόμπερτς : Η μάχη με την ενδομητρίωση και ο αγώνας να αποκτήσει ένα παιδί

Η ξανθιά σταρ του Χόλιγουντ Έμμα Ρόμπερτς ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Cosmopolitan, ενώ σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί

Η ξανθιά σταρ του Χόλιγουντ  ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Cosmopolitan, ενώ σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Η 29χρονη Έμμα Ρόμπερτς και ο σύντροφος της της Γκάρετ Χέντλαντ θα αποκτήσουν αγοράκι, όπως αναφέρει το CNN.

«Έπρεπε να παγώσω τα ωάριά μου ή να εξετάσω άλλες επιλογές μητρότητας»

«Είχα πάντα εξουθενωτικές κράμπες και περιόδους, τόσο άσχημες που έπρεπε να λείπω από το σχολείο και, αργότερα, έπρεπε να ακυρώνω τις συναντήσεις μου. Το ανέφερα στον γιατρό μου, ο οποίος δεν το εξέτασε και με έστειλε στο δρόμο μου γιατί ίσως ήμουν δραματική; Στα τέλη της δεκαετίας των 20 μου, είχα απλώς ένα συναίσθημα ότι έπρεπε να αλλάξω και να πάω σε γυναικολόγο. Ήταν η καλύτερη απόφαση. Έκανε tests, με έστειλε σε ειδικό. Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι δεν ήμουν δραματική. Αλλά μέχρι τότε, είχε επηρεαστεί η γονιμότητά μου. Μου είχαν πει, “Πιθανότατα πρέπει να παγώσετε τα ωάριά σας ή να εξετάσετε άλλες επιλογές μητρότητας”», αναφέρει η 29χρονη ηθοποιός και συνεχίζει:

«Θυμάμαι πως απάντησα ότι τώρα δουλεύω και δεν έχω χρόνο να καταψύξω τα ωάρια μου. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα επίσης. Απλώς η σκέψη να το περάσω και να ανακαλύψω, ίσως, ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά με άγχωσε. Νόμιζα πως είχα κάνει κάτι κακό και μου συνέβαινε αυτό. Ωστόσο άρχισα να ανοίγομαι και να μιλάω και με άλλες γυναίκες, και ξαφνικά, ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου σχετικά με την ενδομητρίωση, τη στειρότητα, τις αποβολές, τον φόβο του να κάνω παιδιά. Ήμουν τόσο ευγνώμων που ανακάλυψα ότι δεν ήμουν μόνη σε αυτό. Δεν είχα κάνει κάτι “λάθος”», αποκάλυψε η Έμμα Ρόμπερτς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024