Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν πρέπει να σταματήσει η τέχνη» λέει ο Στέφανος Κορκολής πριν τη μεγάλη συναυλία στο MEGA

«Δεν πρέπει να σταματήσει η τέχνη» λέει ο Στέφανος Κορκολής πριν τη μεγάλη συναυλία στο MEGA

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο στις 21.00 το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA, με προσκεκλημένο έναν πολυσύνθετο καλλιτέχνη - συνθέτη, ερμηνευτή και πιανίστα, τον Στέφανο Κορκολή.

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο στις 21.00 το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA, με προσκεκλημένο έναν πολυσύνθετο καλλιτέχνη – συνθέτη, ερμηνευτή και πιανίστα, τον Στέφανο Κορκολή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και μίλησε στην Κατερίνα Παναγοπούλου για τα όσα θα δούμε αύριο, Σάββατο, βράδυ στο «Σπίτι με το MEGA».

«Μαζί μου θα είναι η νέα και ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, που θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι, και θα έχω την χαρά να έχω κοντά μου την Ελένη Δήμου, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον D3lta, που είναι επίσης έκπληξη», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

«Είναι μια συναυλία. Η χαρά είναι μεγάλη και η συγκίνηση επειδή ξανανταμώνω με τους φίλους μου, η λέξη “κοινό” δεν μου αρέσει, έστω και έτσι, μέσα από την τηλεόραση, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από το σπίτι στα σπίτια», συνέχισε ο ίδιος.

«Καμία μάσκα δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή»

«Δεν πρέπει να σταματήσουν οι μουσικές. Δεν πρέπει να σταματήσει η τέχνη. Καμία μάσκα δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή και την έμπνευση, αλλά θα πρέπει να δούμε και να σκύψουμε πάνω από τους ανθρώπους της τέχνης. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες ζούνε δραματικά αυτή τη στιγμή. Και όχι μόνο αυτές οι οικογένειες. Όλοι», τόνισε ο Στέφανος Κορκολής.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε στους φίλους μας που είναι κλεισμένοι στα σπίτια. Στο παρά πέντε προλάβαμε τα γυρίσματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Αλλά το κέφι δεν έλειψε, η αγάπη για τη μουσική είναι κάτι που τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει.»

» Νομίζω ότι θα είναι ένα όμορφο βράδυ γιατί πέρα από τα δικά μου τραγούδια που είχα πει πίσω στα 90’s, θα έχει και τραγούδια που έχω ενορχηστρώσει που δεν τα ξέρει ο κόσμος, θα έχει τραγούδια που έχω γράψει για μεγάλους ερμηνευτές και τραγούδια που ανήκουν σε άλλους συνθέτες αλλά τα έχω αγαπήσει σαν να είναι δικά μου», ανέφερε κλείνοντας ο Στέφανος Κορκολής, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024