Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράκ Ομπάμα : «Έτρωγε» παντόφλα μέχρι να κόψει το τσιγάρο

Μπαράκ Ομπάμα : «Έτρωγε» παντόφλα μέχρι να κόψει το τσιγάρο

Το βιβλίο των 768 σελίδων με τίτλο «A Promised Land» θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και επικεντρώνεται στην πρώιμη πολιτική σταδιοδρομία του Μπαράκ Ομπάμα μέσω της πρώτης θητείας του στον Λευκό Οίκο

Το βιβλίο των 768 σελίδων με τίτλο «A Promised Land» θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και επικεντρώνεται στην πρώιμη πολιτική σταδιοδρομία του Μπαράκ Ομπάμα μέσω της πρώτης θητείας του στον Λευκό Οίκο. Αλλά το βιβλίο περιέχει επίσης μερικές ιστορίες ανθρώπινου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του να κόψει το κάπνισμα.

Παντόφλα για το τσιγάρο

Μια συνέντευξη του John Boehner, του  πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών στο Politico έρχεται να δώσει φως σε μια πτυχή της ζωής του Μπάρακ Ομπάμα που δεν γνωρίζαμε. O John Boehner ρωτήθηκε αν ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής έχει καπνίσει από τότε που παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει κόψει αυτή την συνήθεια.

O John Boehner έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση που δείχνει την επιρροή που ασκεί η Μισέλ στη ζωή του Μπάρακ Ομπάμα

Ο John Boehner δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οχι. Δεν έχει καπνίσει γιατί… τρέμει την γυναίκα του. Την Τ-Ρ-Ε-Μ-Ε-Ι». Μάλιστα αποκάλυψε ότι όσο βρισκόταν στον Λευκό Οίκο δεν τον είχε δει να καπνίζει ούτε μια φορά. Ο Μπάρακ Ομπάμα άρχισε να καπνίζει όταν ακόμα βρισκόταν στην εφηβεία και συνέχιζε να καπνίζει για τα επόμενα 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας το 2007,  μείωσε αισθητά τα τσιγάρα.

Η δυναμική προσωπικότητα της Μισέλ φαίνεται ότι κινεί τα νήματα στη ζωή του Μπάρακ Ομπάμα και ο ίδιος δείχνει ότι δεν κάνει βήμα χωρίς… τη σύμφωνη γνώμη της!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024