Κάποιες γυναίκες έλκονται από τους στιβαρούς ώμους σε έναν άνδρα ή από το αισθησιακό χαμόγελο. Κάποιες άλλες από το χιούμορ, ή από τους μυστηριώδεις τύπους.

Αστρολογικά μιλώντας, κάποια ζώδια έλκονται από τη γενναιότητα, άλλα από την εξωτερική εμφάνιση και κάποια βρίσκουν την καλοσύνη ως πιο θελκτικό χαρακτηριστικό.

Υπάρχουν όμως και αυτά τα τρία που γοητεύονται από την ευφΐα:

Καρκίνος

Ως ζώδιο του νερού, δίνεις το 110% του εαυτού σου στη δουλειά και πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την ακαδημαϊκή και επαγγελματική διάκριση.

9 στις 10 φορές, αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σου είναι ένας σκληρά εργαζόμενος έξυπνος άνθρωπος.

Ο Καρκίνος έχει αναπτύξει αρκετά τη συναισθηματική του νοημοσύνη και έτσι μπορεί να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο έναν άνθρωπο που κάνει χιούμορ αλλά όχι το συνηθισμένο.

Προτιμά συνήθως τους ανθρώπους που έχουν ένα κύρος σε επίπεδο γνώσεων και επαγγέλματος.

Δίδυμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γνωρίσει κάποιος σε κάποια δραστηριότητα όπως το happy hour ή σε μια παρέα όπου θα είσαι ο πιο κεφάτος και ομιλητικός της ομάδας.

Ξοδεύεις το χρόνο σου συγκεντρώνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φρεσκάροντας την ποπ κουλτούρα σου και μελετώντας την ανθρώπινη φύση.

Είναι επόμενο να γοητεύεσαι από ανθρώπους που έχουν την ίδια ευστροφία και συναισθηματική νοημοσύνη με εσένα.

Παρθένος

Θέλεις κάποιον που θα είναι αρκετά ικανός να κατανοήσει ότι έχεις συχνά άγχη και ψυχαναγκαστική συμπεριφορά.

Εσύ, ανήκεις στα ζώδια της Γης, αλλά αντίθετα από τον Καρκίνο, θέλεις να ξεχωρίζεις για την τελειότητα και όχι για την διάκριση. Θέλεις την εξειδίκευση στην τέχνη και στα πάθη σου, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα σου πάρει.

Όταν ψάχνεις για σύντροφο, θέλεις κάποιον που έχει πάρει το χρόνο του για να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου όσο εσύ. Αν μάλιστα ξέρει την ιστορία των αγαπημένων σου συγκροτημάτων, τότε θα γοητευτείς 100%.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr