Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους : H μουσική συνάντηση με την Στίβι Νικς που ενθουσιάζει

Μάιλι Σάιρους : H μουσική συνάντηση με την Στίβι Νικς που ενθουσιάζει

Mια επιπλέον απόδειξη ότι η Μάιλι Σάιρους είναι «στο στοιχείο» της, όταν ανατρέχει σε θρύλους της ροκ μουσικής

Aνταποκρινόμενη στις επιθυμίες των φανατικών θαυμαστών της, η Μάιλι Σάιρους έδωσε στη δημοσιότητα το «Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)», έναν συνδυασμό του καινούργιου της single, «Midnight Sky» και της πηγής έμπνευσης του, το «Edge of Seventeen» της Στίβι Νικς.

Όπως ήταν για πολλούς αναμενόμενο, η synth-pop σύνθεση της Σάιρους συνδυάζεται τέλεια με την επιτυχία του 1982 της Στίβι Νικς.

Οι δυο τραγουδίστριες ανταλλάσσουν στίχους από τα δύο τραγούδια, και είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς ηχογραφήθηκε το 2020 και τι πριν περίπου 40 χρόνια.

Η ερμηνεία αυτή είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι η Μάιλι Σάιρους είναι «στο στοιχείο» της, όταν ανατρέχει σε θρύλους της ροκ μουσικής.

Το «Midnight Sky» όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, είναι το single που θα είναι επικεφαλής στο αναμενόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της Σάιρους, το «Plastic Hearts», του οποίου η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία στο ροζ και μαύρο εξώφυλλο είναι του Μικ Ροκ, του θρυλικού φωτογράφου του ροκ εντ ρολ και στον δίσκο περιλαμβάνονται 12 πρωτότυπες συνθέσεις της Σάιρους, μαζί με τις πρόσφατες ζωντανές ερμηνείες της του «Heart of Glass» των Blondie και του «Zombie» των Cranberries.

Το άλμπουμ έρχεται στη θέση δύο EP τα οποία η Σάιρους σχεδίαζε να κυκλοφορήσει φέτος και των οποίων την κυκλοφορία ακύρωσε αργότερα μετά από χειρουργική επέμβαση τις φωνητικές χορδές της, αν και κυκλοφόρησε το single «Slide Away»).

Απολαύστε παρακάτω το νέο single της Μάιλι Σάιρους:

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024