Είναι τα ζώδια εκείνα που οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τους εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, ψυχολογικά κλπ. Ούτε καν τελικά. Δώσε έμφαση!

Καρκίνος

Είναι συναισθηματικός φυσικά κανείς δε λέει το αντίθετο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε γίνεται πολύ χειριστικός με αποτέλεσμα να φτάνει στο σημείο να μην τον νοιάζει τόσο το πώς θα σε επηρεάσει στην προσωπική σου ζωή.

Όταν θέλει ένα άτομο να μιλήσει θα κάνει το παν για να πείσει το εκάστοτε άτομο να τον ακούσει. Το κακό με τον Καρκίνο είναι ότι ξέρει πράγματα για εσένα γιατί τον έχεις εμπιστευτεί στο παρελθόν.

Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όποτε θέλει εκείνος εναντίον σου, υπό την απειλή αυτή θα κάνεις ό,τι θέλει.

Αν δε θες λοιπόν να μάθει η κολλητή σου ότι τη γουστάρεις, κάνε περισσότερη παρέα μαζί του και δε θα πει λέξη, προς το παρόν…!

Κριός

Τον ενδιαφέρει γενικότερα να πετυχαίνει αυτό που εκείνος θέλει πάντα. Κυρίως στον επαγγελματικό και συνάμα στον οικονομικό τομέα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου από τη μία και από την άλλη θα σε χρησιμοποιήσει.

Μπορεί να παριστάνει τον φίλο σου για να τον βάλεις σε μια καλύτερη θέση εργασίας. Εσύ αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβεις μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που αυτός θα είναι το αφεντικό σου.

Δουλεύει πολύ σκληρά και εκμεταλλεύται κάθε ευκαιρία επενδύοντας πάνω σε αυτήν. Μην περιμένεις όμως τότε, να σου κάνει χάρες και να σε αντιμετωπίζει ως ίσο. Θα είναι σαν άγνωστος απέναντί σου.

Λέων

Είναι περήφανος, εγωιστής και γεμάτος φιλοδοξίες για το μέλλον. Πώς όμως θα τις επιτεύξει πιο εύκολα;

Α ναι φυσικά, έχοντας εσένα να του δίνεις συμβουλές και παράλληλα να χρησιμοποιεί τις επαγγελματικές σου γνώσεις στη δουλειά του.

Αν είσαι επιτυχημένος, τότε κατά πάσα πιθανότητα κάνει παρέα μαζί σου γιατί ξέρει ότι μπορεί να γίνεις το μελλοντικό του «στήριγμα» στο θέμα της δουλειάς αλλά ακόμη και …οικονομικά.

Γενικά θα σε χρησιμοποιήσει μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει. Μπορεί να σου δείξει ότι τάχα και δήθεν σε συναισθάνεται, αλλά στην πραγματικότητα κάνει υπομονή μέχρι να βγει κάποιο κέρδος από όλο αυτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο